Şimdi Abilerim kardeslerim gecen gun yazı yazmıstım mehmet abı forumu gozden gecirmemi istedi yalnız abı forumda o kadar cok konu varkı 4 gundru okuyorum zaten sabah ıse gıdıyorum aksam gelıyorum beynım allak bullak oluyor.. Gerisini siz hesaba katın ıstesenız 
Simdi abi sozun ozune gelırsek..
Ben onceden 2300 kv ReadyToSky marka motor sıparıs edcektım.. (SunnySky ıle karsılastırıllmasın)
Yalnız abı gel gelelım ReadyToSky marka motorlar sıkıntılı gozukuyor pek kullanan acıkcası yok bende bunları EMAX ile degistirdim. LİNK(
Abi aklıma su soru takıldı simdi alısveris sitelerınde gezerken kv degeri 480 ıken 62 dolar 2300 kv iken 40 dolar ben bunda takıldım kv degeri dustukce RPM seviyesi veya baska birseymı artıyor.
2.Sorum ise abi 2300 kv motora hangı esc secılır ozellikle linkte verdigim icin.
Abi Yardım Ederseniz Cok Sevinirim.. İnternette kv ile ılgılı arastırdıgmda dırek bu forum cıkıyor bır ornek vardı bir cocuk babası ıle ılgılı yalnız abı ıstedıgım cevap tam o degildi diger cıkan sonuclar ıse su basıncı ıle alakalı..
Mehmet abi konuyu buraya acmak bana cazip geldi..

Yalnış Birşey Yaptıysam Affola Abi Saygımız Sizlere Sonsuz
Simdi abi sozun ozune gelırsek..
Ben onceden 2300 kv ReadyToSky marka motor sıparıs edcektım.. (SunnySky ıle karsılastırıllmasın)
Yalnız abı gel gelelım ReadyToSky marka motorlar sıkıntılı gozukuyor pek kullanan acıkcası yok bende bunları EMAX ile degistirdim. LİNK(
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)Abi aklıma su soru takıldı simdi alısveris sitelerınde gezerken kv degeri 480 ıken 62 dolar 2300 kv iken 40 dolar ben bunda takıldım kv degeri dustukce RPM seviyesi veya baska birseymı artıyor.
2.Sorum ise abi 2300 kv motora hangı esc secılır ozellikle linkte verdigim icin.
Abi Yardım Ederseniz Cok Sevinirim.. İnternette kv ile ılgılı arastırdıgmda dırek bu forum cıkıyor bır ornek vardı bir cocuk babası ıle ılgılı yalnız abı ıstedıgım cevap tam o degildi diger cıkan sonuclar ıse su basıncı ıle alakalı..
Mehmet abi konuyu buraya acmak bana cazip geldi..

Yalnış Birşey Yaptıysam Affola Abi Saygımız Sizlere Sonsuz