Y yusuf ali dalkılınç Yeni Uye Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Yaş 25 Konum samsun İlgi Alanı Uçak 19 Nis 2022 #1 Merhabalar iyi forumlar herkese kumandam için bilgisayarda kullanmak üzere kablo arıyorum nasıl bulabilirim isim verebilirseniz çok makbule geçer
Merhabalar iyi forumlar herkese kumandam için bilgisayarda kullanmak üzere kablo arıyorum nasıl bulabilirim isim verebilirseniz çok makbule geçer
A Ahmet Emre ORAK Uye Katılım 6 Nis 2020 Mesajlar 68 Tepkime puanı 51 Yaş 17 Konum Kocaeli İlgi Alanı Uçak 19 Nis 2022 #2 Bu konuya bi bakın isterseniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Nis 2022
Y yusuf ali dalkılınç Yeni Uye Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Yaş 25 Konum samsun İlgi Alanı Uçak 19 Nis 2022 #3 Ahmet Emre ORAK' Alıntı: Bu konuya bi bakın isterseniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Baktım fakat ben usbli bir kablo arıyorum
Ahmet Emre ORAK' Alıntı: Bu konuya bi bakın isterseniz. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Baktım fakat ben usbli bir kablo arıyorum
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 Nis 2022 #4 yusuf ali dalkılınç' Alıntı: Baktım fakat ben usbli bir kablo arıyorum Genişletmek için tıkla ... Dongle cihazının bir ucu, yani PC giren kısmı USB zaten.
yusuf ali dalkılınç' Alıntı: Baktım fakat ben usbli bir kablo arıyorum Genişletmek için tıkla ... Dongle cihazının bir ucu, yani PC giren kısmı USB zaten.
Y yusuf ali dalkılınç Yeni Uye Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Yaş 25 Konum samsun İlgi Alanı Uçak 20 Nis 2022 #5 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Dongle cihazının bir ucu, yani PC giren kısmı USB zaten. Genişletmek için tıkla ... flysky markalı kablo setleri var bunlar at9s ile uyumlu mudur?
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Dongle cihazının bir ucu, yani PC giren kısmı USB zaten. Genişletmek için tıkla ... flysky markalı kablo setleri var bunlar at9s ile uyumlu mudur?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 20 Nis 2022 #6 yusuf ali dalkılınç' Alıntı: flysky markalı kablo setleri var bunlar at9s ile uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok ne yazık ki.
yusuf ali dalkılınç' Alıntı: flysky markalı kablo setleri var bunlar at9s ile uyumlu mudur? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok ne yazık ki.
Y yusuf ali dalkılınç Yeni Uye Katılım 26 Şub 2022 Mesajlar 14 Tepkime puanı 5 Yaş 25 Konum samsun İlgi Alanı Uçak 20 Nis 2022 #7 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hiç bir fikrim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam iyi forumlar
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hiç bir fikrim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam iyi forumlar
A Ahmet Emre ORAK Uye Katılım 6 Nis 2020 Mesajlar 68 Tepkime puanı 51 Yaş 17 Konum Kocaeli İlgi Alanı Uçak 20 Nis 2022 #8 Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol mikrofon girişinden bilgisayara kumanda bağlama anlatılmış, usb dongle almadan önce bunu deneyin bence, çalışıyorsa boşuna para vermemiş olursunuz.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol mikrofon girişinden bilgisayara kumanda bağlama anlatılmış, usb dongle almadan önce bunu deneyin bence, çalışıyorsa boşuna para vermemiş olursunuz.
A Ahmet Emre ORAK Uye Katılım 6 Nis 2020 Mesajlar 68 Tepkime puanı 51 Yaş 17 Konum Kocaeli İlgi Alanı Uçak 20 Nis 2022 #9 Sanırım at9s'de 5 pin mini DIN konnektör var, videoda aynı konnektöre sahip flysky fsi6'yı bağladığı gibi bağlayabilirsiniz.
Sanırım at9s'de 5 pin mini DIN konnektör var, videoda aynı konnektöre sahip flysky fsi6'yı bağladığı gibi bağlayabilirsiniz.