Raptor E700 Disli Siyirma Problemi
Ilginiz icin hepinize tesekkurler konu biraz mindar oldu forum yonetimi gerekli yerlere tasiyabilirler msjlari ordanda devam edebiliriz ..
Simdi ben nasil yaptigimi anlatiyim
Ben genelde disliye kadar iyice itirip , sonrasinda ana disliyi elimle donduruyorum o sirada zaten belirli bir mesefa bosluk olusuyor diye dusundum ki x50de bu sekilde yapiyorum ,E700 de zaten pinyon V seklinde oldugundan ana disli kanalina direk oturuyor , motor pinyonunun altinda bir blok daha var motor saftinin alt kismi o blok icindeki rulmanin icine geciyor ben o blogu takmadim benim saftimi kestigim icin hani oyle bi ihtimal olucagini samiyorum ama acaba o blok yok diye mi pinyon bi anda yuklenince disli siyiriyor diyecen ama kendimede gulcem cunku motor blogunu 4 tane vida tutuyor ... bide uzun suredir disli model kullanmiyorum goblin sevdasi
Hani disli siyirmasi cok gevsek taktigimdan degil belki cok yakin taktigimdan kaynakli olabilir
Benim governor gain 28 di 21 cekmistim , gene havada siyirdi , hata ilk ucusum da ha dedim bisey yok 2. Ucusta yeni aldigim lipolari denemek icin taktim kalktikdan sonra sirasiyla 5 veya 10 sn sureyle idle 1 , 2 , 3 asildim catur cutur

hemen oto ile indik

otosu cidden guzel bu aletin bu arada ...
Acaba governor da , dusen kafa turunu yakalarken bi anda fast low veya medium gibi bi olay mi var dusunce bi anda tak diye yakalamak istiyorda siyiriyor anlamadim ..
Simdi evede gidince mesh olayina dikkat li bir sekilde tekrardan gozden geciricem ... bu 2. Disli yiyisi 3. Yu takicam ustune bu sefer halledicem insallah ..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi