Realflight 8 similatör çalışmalarım

Tareq Alsaadi gibi uçmaya çalışmak.:):)
Bunu okuyunca tam 8 yıl önce ilk defa İstanbula gelen Tareq'in Hazerfen şenliği aklıma geldi. O zamanlar zevkle düzenlediğim şu özel videoyu da paylaşmış olayım :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ömer çok çok güzel. Acaba diyorum PC başına geçip çalışsam mı falan. Ama benim helikopterler bozuk heralde :D hiç biri böyle uçmuyor. Ayrıca benim için rahatlatıcı olması için modeli şöyle 50 metre yukarıdan yere son hız kafa dikleme çarpman lazım. Asfalta yapışmazsa içim rahatlamaz ;D;D
Tebrik ediyorum seni??
 
Ali Abi'ye katılıyorum, bende söyle oluyor. Ömer'in videoyu izliyorum sonra pc başına geçiyorum. 5 dakika sonra kapatıyorum. Ömer gibi çıkmıyor hareketler. Sticklerine sağlık, başarılarının devamını diliyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Serdar Aytar
Ömer çok çok güzel. Acaba diyorum PC başına geçip çalışsam mı falan. Ama benim helikopterler bozuk heralde :D hiç biri böyle uçmuyor.. Asfalta yapışmazsa içim rahatlamaz ;D;D
Tebrik ediyorum seni??


@Ali Haydar GÖK abi teşekkürler.[Ayrıca benim için rahatlatıcı olması için modeli şöyle 50 metre yukarıdan yere son hız kafa dikleme çarpman lazım] Ali abi genelde video çekimleri sırasında bir çok deneme yapıyorum[video denemelerinde çok çok kırdığım için:laugh:] istersen kırım derleme videosu yapabilirim. Belki daha rahatlatıcı olur.:lol::lol:
 
Son düzenleme:
  • Sevdim
Tepkiler: Taha KOÇAK