Satellite ayni zamanda tam bir alici midir ?

gumush

Uye
Katılım
13 Şub 2014
Mesajlar
183
Tepkime puanı
111
Yaş
47
Merhaba ,
Servo cikisi gerekmeyen durumlarda Satellite bir alici olarak kullanilabilir mi ? Ornegin Naza gibi kontrolculerde yada SK720 gibi urunlerde alici olmadan direkt satellite ile baglanti saglanabilir mi ?
 
Satellite ayni zamanda tam bir alici midir ?

Ünitenin destegi var ise bağlanabilir. Mesela HC-3sx, Align 3gx, Spirit ve Vbar FBL ünitelerin Satellite destegi bulunmaktadır. Bu durumda 2 adet Satellite bağlamak yeterli olacaktır


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Satellite ayni zamanda tam bir alici midir ?

Yanit icin tesekkur ederim , iki adet satellite deyince yine sormak istedim. Aslinda satellite cekimi arttirmak icin kullaniliyor degil mi ? Diversity gibi farkli iki noktata konumlandirilmis alicilar ucagin altust vs olmasi halinda bile cekimi saglayabilsin diye kullaniliyor.

Modellerinizden ne kadar satellite kullaniyorsunuz ? ( Daha once hayatimda olmayan bir kavram , gercekten gerek var mi ? )

Gerci modelleri DSMX'e gecirmek icin Orange aldim bir miktar ama bakalim.
 
Satellite ayni zamanda tam bir alici midir ?

Markaya göre değişiyor. Spektrum 2 satellite ister full range için (yada öyle tavsiye ederler), futaba sbus 1 adet... Vbar control da bir adet... Ama fiyat olarak bunların hepsi aşağı yukarı aynı seviyede, 60 dolar civarı...