www.bilimselyuzme.com

SJ4000 12mp kamera testi (GoPro Çakması)

Gece çekimlerinde de SJ4000 daha net gibi geldi bana...

İnceleme için teşekkürler. Ben de mobius kullanıyorum. Açıkçası aldığım zaman bu kameradan haberim yoktu. Yoksa sırf ekranı için bile aınır.

Gündüz yapılan çekimlerde mobius veya sj4000 kesinlikle goproyu aratmıyor. Ancak gece çekimlerinde Gopro çok daha başarılı. O kadarı da olsun tabi. Fiyat performans oranına bakılırsa ben mobiusu Goproya değişmem.

Şunu da belirteyim ki bunlar aksiyon kamerası. Örneğin gündüz çok hızlı giden bir motosiklete veya arabaya monte edildiklerinde Gopro fark yaratır mı bilemiyorum. Ama amatör kullanımlarda kesinlikle fiyat önem kazanıyor.

bu incelemeden ve yorumlardan sonra bende almaya karar verdim.Fakat nette araştırdım bu kameranın birde fake olanı varmış 10-15 dolar ucuza.Farkı nekadar bilmiyorum ama almışken orjinal alayım dedim.Wifiliside çıkmış anladığım kadarıyla android ve app storeden indirilen uygulama ile telefonda canlı izlenebiliyor.Banggodda 2 ürün var 105 ve 125 dolar 105 doların olanın altında orjinal olmadığı istenirse orjinalin 125 dolara alınacağı söyleniyor.Birazdan 125 dolarlık orjinalden siparişi vereceğim .

O kadar iyi ki çakmanın da çakmasını yapmışlar demek.

Mesut hayırlı olsun gerçekten güzel çakmışlar :rolleyes:

görüntüler gerçekten harika güzel bir inceleme olmuş :thumbup:

güle güle kullan :saygilar:

İnceleme için teşekkürler. Ben de mobius kullanıyorum. Açıkçası aldığım zaman bu kameradan haberim yoktu. Yoksa sırf ekranı için bile aınır.

Gündüz yapılan çekimlerde mobius veya sj4000 kesinlikle goproyu aratmıyor. Ancak gece çekimlerinde Gopro çok daha başarılı. O kadarı da olsun tabi. Fiyat performans oranına bakılırsa ben mobiusu Goproya değişmem.

Şunu da belirteyim ki bunlar aksiyon kamerası. Örneğin gündüz çok hızlı giden bir motosiklete veya arabaya monte edildiklerinde Gopro fark yaratır mı bilemiyorum. Ama amatör kullanımlarda kesinlikle fiyat önem kazanıyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

selamlar,
konuyu inceliyordumda cahit beyin yazısından sonra rahatladım çünkü biraz önce mobius sparişim ist.dan giriş yapmış.azdaha sj4000 spariş geçiyordum :D :D :D

Ynt: SJ4000 12mp kamera testi (GoPro Çakması)

ahahaa aramizda baya kameralarla ilgilenen varmista sessiz sedasiz duruyorlarmiz :D elinde farkli makinalar olanalarda bu tarz konular acsada tum arkadaslar ben dahil faydalansak nasil olur ? :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

irfan buzdağlı' Alıntı:
Emre kardesim sana bir sj4000-mobius karsilastirmasi borcum vardi farkindayim ancak mobiusum bizim o konusmamizdan hemen sonra bozuldu. İstedigim parcalar hala gelmedigi icinde kullanamiyorum. Yoksa ikisini birden quada baglayip bir deneme cekimi yapacaktim. Tamir edebilirsem yine yapacagim. Sj4000de almak istiyorsan elimde 2 tane sifir var. 3-4 ay once almistim hala ilan acamadim. Birini sana ayiririm. Ozelden konusuruz.

Bu arada sj4000in wifi ozelligi olan versiyonu yakinda cikacakmis. Banggoodda gordum simdi.

Canin sag olsun İrfancim, uygun olunca ceker koyarsin. Satacagin zaman yine bi konusur bakariz duruma ama, dedigim gibi, heliler canima yetiyor su ara.. :)

Siz kameralara takılın kalın , ben Ümit beyin avatarına hastayım valla........ :D :D :lollol:

mesut bey hiç kaçarı yok, vakit ayırıp foto.mak.60fps v.s mobius incelemelerimi burda kesin paylaşacağım gün sayıyorum
ayrıca sj4000 ile paylaştığınız bilgiler için teşekkürler. mobius sarmazsa artık tek çare sj4000 almak way-faylı olanından :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Siz kameralara takılın kalın , ben Ümit beyin avatarına hastayım valla........ :D :D :lollol:

hakan bey avatarım telif hakları ile korunuyor siz nerden şey temin ettiğimi bulana kadar :laugh: :D :D

Ynt: SJ4000 12mp kamera testi (GoPro Çakması)

Mesut AKIN' Alıntı:
ahahaa aramizda baya kameralarla ilgilenen varmista sessiz sedasiz duruyorlarmiz :D elinde farkli makinalar olanalarda bu tarz konular acsada tum arkadaslar ben dahil faydalansak nasil olur ? :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Valla ben de şaşırdım üstad :) Meğer ne kadar çok meraklısı ve alanı varmış. Dediğin gibi kıyaslama konularını bekliyoruz arkadaşlar :thumbup:

Mayıs ayından sonra üretilen veya firmware'i mayıs ayından sonra ki sürüme uyan SJ4000'ler ile anlık görüntü aktarımı mümkündür.

Aşağıdaki kablo ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Tabii diğer FPV ekipmanlarını da tamamlamayı unutmayın.

unutmadan :agreed:

Diger konudan degilde bu inceleme konusundan devam edelim :)

FAQ

This thread become the most popular for this camera.
A lot of new (and veteran) users get lost and ask the same questions that asked a lot before.
We should put the FAQ at the first page (and get it update all the time).

Q: Do I have New/Old PCB & New/Old LCD ?
A: If your stock FW version is 20140324 and previous - you've got OLD PCB & OLD LCD
If your stock FW version is 20140329 and above to 20140527 (not included) you've got OLD PCB & NEW LCD
If your stock FW version is 20140527 and above you've got NEW PCB & NEW LCD

Q: Whats the different between the New/Old PCB?
A: The only different is the AV-Out abillity that allow on the new PCB, also not loosing usb port that some users experience with the old board.

Q: How to detect a FAKE camera?
A: Recenlty there are lot of fakes, use these links to ensure you buy an original product:

Also notice that there are original products (that publish before the new logo) without the new SJCAM logo on it.

Q: Where to buy 100% original product?
A: Right now we know about 2 sellers that sells only original products:
FoxOffer:
[WIFI version]:
(ebay store):
BangGood:
[WIFI version]:

*don't be seduced by 10$-20$ lower price at ebay/aliexpress...most of them fake/not exist and its frauds.
If you have another source that sell 100% original product feel free to share.

Q: Whats the difference between WIFI version to regular one?
A: The WIFI version add the abillity to use the smartphone for record via WIFI
For android d/l this app:

Q:How to update new FW?
A:You must format the micro-sd card to FAT32 and extract the file to the root (/) directory.

Q: Whats the different between the New/Old PCB?
A: The only different is the AV-Out abillity that allow on the new PCB, also not loosing usb port that some users experience with the old board.
Q: Is the camera upscals from 720 to 1080?
A: No, there is no reason and no one ever got any proof that there is any upscaling.
The camera can record at 1080P 30fps and 720P "60fps" (30fpsx2)

Q: Will be a new version of SJ?
A: There are talkings about brand new camera, maybe at october. that include Ambarella A7 chip (as one as Gopro Hero3+ Black)

Q: I choose 'Sharp' at Sharpness menu but the picture looks blur, why is that?
A: To get a sharper picture you should choose 'Soft' option, was a confusion between both at some FWs.

Please let me know about more FAQs to add.

Merhabalar. Bende yakından inceledim bu kamera konusunu. Orjinal oranının linki budur.