A
altan
Guest
Bu gün Mehmet AYDIN abi ve Çağdaş'ın yardımı ile önce evden alındım ve sahaya geldim.Açıkçası hiç niyetim yoktu.Sağolsunlar epeydir yavaş yavaş ilerleyen FPV uçağımın yer ayarları bitmiş ve uçuş bu güneymiş.Uzunca süren araştırmalarımda dünyanın en popüler FPV uçağı olan bu model gerçekten de tüm övgüleri hak ediyor.İnanılmaz kararlı ve stabil uçan bu uçak düşük stall hızı ve yüksek süzülme yeteneği sayesinde izlemeye değer görüntüler çekmemizi ve uzun menzil yada yüksek irtifa uçmamızı sağlıyor.Şimdilik tecrübe uçuşlerı ile yetineceğim mecburen.Önümüzdeki günlerde stoklara girmesini beklediğim EzUHF 433 Mhz 600 mW vericiyi aldıktan sonra uzun mesafe uçuşları ve çekimlere başlayacağız umarım.
Buda değişik bir açıdan uçuş.Sağolsun Çağdaşın kamerayı elevatorun üstüne konumlandırdık.Motor stop edildikten sonra nasıl rüzgar içine ilerliyor inanılmaz
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Buda değişik bir açıdan uçuş.Sağolsun Çağdaşın kamerayı elevatorun üstüne konumlandırdık.Motor stop edildikten sonra nasıl rüzgar içine ilerliyor inanılmaz
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol