Selamlar arkadaşlar. Malum geçen IMAC yarışmasında kupa kaldırmak gibi bir hataya düştüm
Tabi biraz çileli oldu. Benim model baya ufak kalıyordu. Ve uzun hor kullanım sonrası artık yeni bir uçağın vakti gelmişti. Hitit isimli bir şirket kendileri de modelci oldukları için makul fiyatlara model getiriyorlardı Skywing RC'den. Bende 67 mi alsam 74 mü 81 mi derken 91" bir tane sipariş ettim. 2 ay oldu sanırım. Bir kaç gün önce de Türkiye'ye geldi modeller. Ve teslim aldıktan sonra size bir unboxing videosu çektim. Bana gelişi 52000 tl + 2000 liraya yakın İstanbul/Sakarya arası kargo ile 54000 liraya geldi. Motor olarak GP76ya karar kıldık Rıfat abi ile. Motor konusunu Rıfat abi halletti sağolsun.
Videoda 67" model de var. Onun hakkında da kısa bilgi vereyim. 67" modeli kutusu açılmış fakat kullanılmamış olarak Kocaeli'de bir kişi satıyordu. Makul bir fiyat olduğu için kaçırmak istemedim ve 20500e satın aldım. Onu Li_ion piller ile elektrikli olarak toplayacağım. Konusunu ilerleyen zamanlarda açarım.
Videoda 67" model de var. Onun hakkında da kısa bilgi vereyim. 67" modeli kutusu açılmış fakat kullanılmamış olarak Kocaeli'de bir kişi satıyordu. Makul bir fiyat olduğu için kaçırmak istemedim ve 20500e satın aldım. Onu Li_ion piller ile elektrikli olarak toplayacağım. Konusunu ilerleyen zamanlarda açarım.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son düzenleme: