Yeni problemi de çözdük. Motorun karb contalarını vs değiştirmiştim. Motoru topladım. Ertesi gün bir çalıştırıp ince ayar yapmak istemiştim. Motor çalışmadı hiç. Bujiyi çıkarıp kontrol ettim ve buji ateşlemiyor. Ve o sıra bataryalar bitiyordu. Kumanda alarm falan veriyor. Ben baktım 7.4v dan 7.35v'a hızlıca düştü pillerin voltajı. Buji de ateşlemeyince hızlı bir voltaj düşüşü falan da görünce bu ateşleme de yandı diye düşündüm. Nasıl yanar sıfır ateşleme. acaba alıcı portu mu bozuk, alıcı portu olsa kill switch önce yanması lazım falan diye düşünürken aradan 5 saat kadar geçti. Yapma zeka ile konuşurken sensör mevzusu oldu. Acaba dedim ve OS motorun sensörünü taktım. Buji ateşledi.
Yani toparlarsak ilk ateşleme modülü ya sensörü bozdu yada sensör bozuktu ateşleme modülünü bozdu. Yeni ateşleme modülü bozulamadan sensörün canı komple çıktı
Hasılı şuan motor çalışıyor. Bakalım bir sonraki sorun ne olacak. İnşallah olmaz diye umuyoruz 
Yani toparlarsak ilk ateşleme modülü ya sensörü bozdu yada sensör bozuktu ateşleme modülünü bozdu. Yeni ateşleme modülü bozulamadan sensörün canı komple çıktı