Sohbet Odası

Sohbet Odası

Şafak ALTINTAŞ' Alıntı:
Herkese günaydın.
Ben genelde tapatalk kullandığım için şimdi farkettim de şu aşağıdaki emoji (okuyan adam) ne kadar güzelmiş. Hemde çok faydalı. :)
Ben kullanırım artık sürekli bunu.

:eek:kuyun: :eek:kuyun: :eek:kuyun:

:eek:kuyun: iyidir :laugh: :D

Sohbet Odası

İnş Temmuz çekilişinde tsa 700 bana çıkar çok ihtiyacım vardı bu aralar [emoji16]

Sohbet Odası

ali yalçın' Alıntı:
İnş Temmuz çekilişinde tsa 700 bana çıkar çok ihtiyacım vardı bu aralar [emoji16]

Tüm yedek parçalarıda 10 tlden satılıyor. İnsanın TSA sahibi olası geliyor :)

Sohbet Odası

Biz de katılalım ne çekilişi.

Sizin de şansınız azalır ama... ;D

Sohbet Odası

Sanırım Ali bey, geçen sene Mehmet abinin paylastigi ekran alintisinda yazan temmuz ayi cekilisinden bahsediyor. Konuya çok cevap yazilmadigi için eski cevap yeni gibi algılandı.

Bilmediğimiz çekiliş varsa bizde katılalım ;D

Sohbet Odası

Bende geçen gün çekilişe katıldım. Ara ara sitede çekiliş formu çıkıyor. Geçen senenin değil yani.

Sohbet Odası

Kadir Kurt' Alıntı:
Sanırım Ali bey, geçen sene Mehmet abinin paylastigi ekran alintisinda yazan temmuz ayi cekilisinden bahsediyor. Konuya çok cevap yazilmadigi için eski cevap yeni gibi algılandı.

Bilmediğimiz çekiliş varsa bizde katılalım ;D
Yok yok geçen gün cem yolcubal beni haberdar etti, tsa 700 vereceklermiş gayet güncel. kaçırmış olmanıza ne kadar üzüldüm bilemezsiniz [emoji28]

Sohbet Odası

ali yalçın' Alıntı:
Yok yok geçen gün cem yolcubal beni haberdar etti, tsa 700 vereceklermiş gayet güncel. kaçırmış olmanıza ne kadar üzüldüm bilemezsiniz [emoji28]

Bende çok üzüldüm Ali Hocam :) Yalnız çekiliş temmuz değilde ağustos ayı için değil mi ?

Sohbet Odası

ali yalçın' Alıntı:
Üzüldüğüne nedense pek inanmadık :lollol: :lol:

Sohbet Odası

oguzhannn' Alıntı:
Bende çok üzüldüm Ali Hocam :) Yalnız çekiliş temmuz değilde ağustos ayı için değil mi ?
Ben temmuzun son günü falan katıldım sanıyorum, yani ağustosta olabilir farketmez sonuçta güncel bi tsa 700 çekilişi yapıldı.

Sohbet Odası

Sohbet odasi diye odamiz mi varmis yav [emoji16][emoji16][emoji23]

Neyse, cekilis falan bilmem de, tsa mi kaldi arkadaslar.. Dunyada son kalan kitler pilttr'nin elinde kalanlar zaten [emoji1]

Sohbet Odası

Emre Kaman' Alıntı:
Sohbet odasi diye odamiz mi varmis yav [emoji16][emoji16][emoji23]

Neyse, cekilis falan bilmem de, tsa mi kaldi arkadaslar.. Dunyada son kalan kitler pilttr'nin elinde kalanlar zaten [emoji1]
Abi beleş gelecek zaten yedeklerde, 10 TL rahat rahat, kıra kıra uçarız, yedekler bitince direk çöpe, enazından 1 sene götürür diye düşüyorum [emoji1]

Hantal olmasını saymazsak aşırı dayanıklı bi model,