Spectrum TR1000 STI Apple Arayüzü

Türker Akgün

Moderator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
13,574
Tepkime puanı
15,112
Yaş
44
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar,

Spectrum DX8 kumandamızla birlikte kullanmak istediğimiz iphone, ipad ve ipod'larda kullanılabilen arayüz modülünü sizlere tanıtmaya çalışacağız.
Bu kumandayı tercih etmemizde önemli bir artı değer olarak gördüğümüz bu arayüz modülüne genel bir bakış yapmaya çalışacağımız videomuz huzurunuzda. ;)


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Gerçekten süper bir ürün ve özellik. Verilen paranın her kuruşunu hak ediyor. :thumbup:

Inşallah ilerleyen günlerde canlı demo ve uçuş testlerini de beraber yapar ve o heyecanımızı da arkadaşlarımız ile paylaşabiliriz :)
 
vay be gerçekten çok etkileyici olmuş Türker Abi. bu cihazla pistte uçuşunuzu heyecanla bekliyorum. sektör gelişmeye devam ettikçe artık bir co-pilot şart oldu gibi.
 
Arkadaşım sen ne yapıyorsun böyle :bravo: :bravo: :bravo: bu bu nedir bu derler ya hani vay vay vay Türker bu sezon ne yap et bunu ben gitmeden yetiştir sahada görmem lazım.Çok faydalı ve çok karizmatik very sexy very cool mu ne ondan işte :lollol: :lollol: :lollol:
 
Teknolojinin gücü adına :D Teşekkürler Türker bey bilmediğimiz birçok yeniliği sayenizde öğreniyoruz çok güzel bir sistem olmuş hayırlı olsun :)