Takla atmak daha kolay

D.Mirage

Uye
Katılım
18 May 2015
Mesajlar
81
Tepkime puanı
0
Yaş
32
İki üç gündür sim çalışmaya başladım. Hoverda durmak zor da takla atmak cok kolaymış dostlar :) bir de 3. boyut eksikliğinden heliyi taikp edemiyorum bi türlü. ama pc oyun müptezeli olduğumdan gerçeğini uçurmasam da olur diyorum sim çalışmaya başaladığımdan beri :) v977 yatıyor kuzu kuzu :) sim :agreed:
 
Takla atmak daha kolay

Evet huseyin takla atmak daha kolay fakat SİMDE.
Gercek ucusta o kadar da kolay olmuyor inan.
ha belki anlik birkez hemen dogru komut ve pitch vererek olabilir ama onun icin dahi hover gerekiyor inan.
bence disiplinli olarak calismani tavsiye ederim kardesim %p
 
Takla atmak daha kolay

Simulatorde baslarda neyin ne oldugunu biraz cozdukten sonra ozellikle takla ve bir takim anlamsiz hareketler cok eglenceli gelir. Kendimden de biliyorum. Ama o hareketler ve bir amaci olmadan yapilan sim ucuslari sim calismasindan cok zaman kaybidir. Bir sure sonra hep ayni seyleri yapmaktan sıkılırsınız ve pilotajinizin da pek ilerlememis oldugunu gorunce simulatoru suclayip sogursunuz. Yine kendimden biliyorum :D ne yapmak gerek derseniz, daha cok hover, her yonden, arada bir takla :) bir sure sonra o hover da keyifli olacaktir
 
Takla atmak daha kolay

aynen onu uyguluyorum şu an :) 3-5 dk hover, sonra iki üç takla-kırım hoop tekrar hover :)
 
Takla atmak daha kolay

hüseyin buldan' Alıntı:
aynen onu uyguluyorum şu an :) 3-5 dk hover, sonra iki üç takla-kırım hoop tekrar hover :)

Simde heliyi bir noktada sabit tutabilmek gerçek hayattakinden daha zor, belli bir noktanın etrafında gezinebilmek de yeterli. Bir sonraki adımda heliyi biraz sağa götürüp orda tutmak, sonra biraz ileri, sonra biraz sola, sonra geri, sonra eski yerine diye giderek bir kareyi-dikdörtgeni sorunsuzca tamamlamak. Daha sonra oryantasyon çalışmasına geçebilirsin. Aynı şeyi helinin sırasıyla iki yanından bakarak yaparsın, en son helinin burnu sana bakarken. Başlarda helinin yanlarından çalışırken kolaylık olsun diye tam yanı dönük değil de, 45 derece dönük gibi de yapabilirsin. Kolay gelsin. :)