Doğuş Arısoy Tecrübeli Uye Katılım 6 Kas 2015 Mesajlar 1,178 Tepkime puanı 610 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 25 Nis 2016 #1 Abilerim son zamanda mesajları hiç okuyamaz oldum tapatalkta yazı karakterleri ile alakalı bir sorun var sanırım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Abilerim son zamanda mesajları hiç okuyamaz oldum tapatalkta yazı karakterleri ile alakalı bir sorun var sanırım. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 25 Nis 2016 #2 Timeline kısmındaki özet 2-3 satir da sıkıntı fark ettim , sürüm güncellemesi sonrası. Ama icine girince mesaj okumada ben de bir sıkıntı yok, sorun yasamadım su ana kadar. Seneki tapatalk versiyonu nedir peki ?? Benim kullandığım versiyon Sent from my iPhone using Tapatalk Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Timeline kısmındaki özet 2-3 satir da sıkıntı fark ettim , sürüm güncellemesi sonrası. Ama icine girince mesaj okumada ben de bir sıkıntı yok, sorun yasamadım su ana kadar. Seneki tapatalk versiyonu nedir peki ?? Benim kullandığım versiyon Sent from my iPhone using Tapatalk Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Doğuş Arısoy Tecrübeli Uye Katılım 6 Kas 2015 Mesajlar 1,178 Tepkime puanı 610 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 25 Nis 2016 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Timeline kısmındaki özet 2-3 satir da sıkıntı fark ettim , sürüm güncellemesi sonrası. Ama icine girince mesaj okumada ben de bir sıkıntı yok, sorun yasamadım su ana kadar. Seneki tapatalk versiyonu nedir peki ?? Benim kullandığım versiyon Sent from my iPhone using Tapatalk Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Son sürüm abi o kadar forum takip ediyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. [emoji4]
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Timeline kısmındaki özet 2-3 satir da sıkıntı fark ettim , sürüm güncellemesi sonrası. Ama icine girince mesaj okumada ben de bir sıkıntı yok, sorun yasamadım su ana kadar. Seneki tapatalk versiyonu nedir peki ?? Benim kullandığım versiyon Sent from my iPhone using Tapatalk Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Son sürüm abi o kadar forum takip ediyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. [emoji4]
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 25 Nis 2016 #4 Doğuş' Alıntı: Son sürüm abi o kadar forum takip ediyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Allah Allah ?? Sana zahmet Doğuş forumu silip, yeniden ekler mısın. Bir tapatalk cache de temizler mısın? Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğuş' Alıntı: Son sürüm abi o kadar forum takip ediyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Allah Allah ?? Sana zahmet Doğuş forumu silip, yeniden ekler mısın. Bir tapatalk cache de temizler mısın? Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğuş Arısoy Tecrübeli Uye Katılım 6 Kas 2015 Mesajlar 1,178 Tepkime puanı 610 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 26 Nis 2016 #5 Tapatalk mesaj okunma hatası Mehmet Kucuksari' Alıntı: Allah Allah ?? Sana zahmet Doğuş forumu silip, yeniden ekler mısın. Bir tapatalk cache de temizler mısın? Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Abi denedim ama maalesef düzelmedi acaba bu konu ile ilgili Tapatalk'a danışma imkanımız olabilir mi?
Tapatalk mesaj okunma hatası Mehmet Kucuksari' Alıntı: Allah Allah ?? Sana zahmet Doğuş forumu silip, yeniden ekler mısın. Bir tapatalk cache de temizler mısın? Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Abi denedim ama maalesef düzelmedi acaba bu konu ile ilgili Tapatalk'a danışma imkanımız olabilir mi?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 26 Nis 2016 #6 Soralım da bir ornek / mümkünse örnekler alabilir miyim. Mesela problemli konunun printscreen ve normal web linkleri. Once ben de bir kontrol edeyim. Olmadı elbet ticket açtırın sorunu iletiriz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Soralım da bir ornek / mümkünse örnekler alabilir miyim. Mesela problemli konunun printscreen ve normal web linkleri. Once ben de bir kontrol edeyim. Olmadı elbet ticket açtırın sorunu iletiriz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğuş Arısoy Tecrübeli Uye Katılım 6 Kas 2015 Mesajlar 1,178 Tepkime puanı 610 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 26 Nis 2016 #7 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Soralım da bir ornek / mümkünse örnekler alabilir miyim. Mesela problemli konunun printscreen ve normal web linkleri. Once ben de bir kontrol edeyim. Olmadı elbet ticket açtırın sorunu iletiriz. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Abi eve geçince detaylı bir hazırlık yaparım bu konuda. [emoji4]
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Soralım da bir ornek / mümkünse örnekler alabilir miyim. Mesela problemli konunun printscreen ve normal web linkleri. Once ben de bir kontrol edeyim. Olmadı elbet ticket açtırın sorunu iletiriz. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Abi eve geçince detaylı bir hazırlık yaparım bu konuda. [emoji4]
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,031 Tepkime puanı 43,866 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 26 Nis 2016 #8 Doğuş' Alıntı: Abi eve geçince detaylı bir hazırlık yaparım bu konuda. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Tamandir Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğuş' Alıntı: Abi eve geçince detaylı bir hazırlık yaparım bu konuda. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Tamandir Sent from my iPhone using Tapatalk