Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖNCELİKLE MRH BEN TEK KİŞİLİK BİR HALİKOPTER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM KASA TERTİBATINI KENDİM YAPARIM AMA BANA MOTR VE PERVANE GEREK TÜRKİYEDE BU PARÇALAR MEVCUTMUDUR KENDİM TÜM İŞCİLİĞİ YAPCAM TORNACIYIM MAKİNA MONTAJ İŞİDE YAPIYORUM ÇOK ZORLANMAM AMA YEDEK PARÇA NASIL TEMİN EDEBİLİRİM VEYA BİR KÜÇÜK HALİKPTR ALIP TIPA TIP ÖLÇEK OLARAK BÜYÜLTEREK YAPILABİLİRMİ YİNEDE MOTOR VE PERVANE LAZIM OLACAK İLGİNİZE ŞİMDİDİEN TŞK KOLAY GELSİN
Keşke ilk mesajınızı size gelen linki tıklayarak tanışma konusu olarak açsaydınız.
Bizim forum RC yanı radyo kontrollü modellere endeksli bir forumdur şu ana kadar da uçabileceği bir model yapan ya da teşebbüs eden bildiğim kadarı ile yok.
YouTube öneririm orada yapan kişiler var onlarla irtibata geçerseniz daha yararlı olur.
Skorskynin ilk heli denemesi gibi bir iş olmuş , ama Amerika bulunalı çok olmuşken , hayallerimizi azcık daha okuyarak ve araştırarak ilerletmeye çalışsak daha güzel olurdu.Üzülüyorum böyle videolar görünce , aslında altında büyük heves ve emek var , sadece yol gösterecek bilgi yok , yoksa bu amcamda bilgi olsa , skorsky bile yapardı , inşallah bu hayali uğruna kendine ya da başka birine zarar vermeden ,hayırlısıyla projeyi rafa kaldırmıştır......