THK Model Uçak

Anladım Sümer abi, teşekkür ederim. Yamaç trainer modeli en mantıklı seçim gibi duruyor o zaman. Kasırga trainer modeli de gözüküyor THK sitesinde, kasırga modelinin boyutları yamaç modelinden daha büyük Sümer abi, büyük olması başlangıç için avantaj sağlar mı?
Kasırga'yı tek geçerim.
 
Kasırga olarak ilk modelimi belirledim o zaman Sümer abi 😊 Çok teşekkür ederim.
O zaman yeni model şimdiden hayırlı olsun. :thumbup: Benim gibi Kasırga modelini merak edenler için linkini ben paylaşmış olayım. :D

 
Ahhh THK ah,
Türkiye'de model ve modelcilik alanında en fazla bilgi birikimi, tecrübe ve imkana sahip kuruluş. Aslında kuruluş amaçları da bu ama maalesef bu hedeften çoooook uzaktalar. Sebebi kötü yönetimi vizyonsuzluk vs birçok şey olabilir. Sonuçta devletin çok büyük kaynağı israf oluyor, büyük bir yetenek atıl kalıyor.

1997 de modelciliğe başladığımda uçak yapmak için plan istemeye gitmiştim, depolarına girme fırsatım oldu, balsa ve basılı plan dağlarını görünce ağzım açık kalmıştı. Zor şer bir sayfa trainer planı ile döndüm.

İzmir'e yerleştikten sonra uçuş alanları konusunda bilgi almak için birkaç kez Karşıyaka ve Menemen THK şubelerine gittim ama birilerini bulmak ne mümkün.

Yorumlarda da bahsettiğiniz gibi mağaza ilk açıldığında ürün çeşitliliği oldukça fazla ve fiyatlar gayet makuldu. Maalesef o günleri arıyoruz.

Belki bir gün kuruluş amaçlarına hizmet etmeye başlarlar dileğiyle.
Kesinle haklısınız.
modelcilik herkesin yapabileceği uğraşabileceği bir hobi olmalı. keşke şu anda öyle de olsaydı. Ama hayat sizin hayatınız. hayallerinizin peşinde koşun. ne olursa olsun.