THK sim kumanda Mac uyumlu mu?

caymana

Yeni Uye
Katılım
15 Haz 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
41
Selamlar, THK simülasyon kumandasını inceledin sitelerde fakat hiçbirinde Mac bilgisayarlarda kullanımına dair bir bilgiyle karşılaşmadım. THK kumanda Mac de kullanılabilir mi? Kullanan var mı?
 
THK sim kumanda Mac uyumlu mu?

Engin Bey,

Burada esas olan kumandanın MAC uyumundan daha ziyade kullanılan simulator programının MAC uyumluluğu. Google "Real Flight MAC" yazınca bir şeyler çıkıyor. Bu şekilde aratırsanız faydalı bilgiler bulabilirsiniz.

Bildiğim kadarı ile üyelerimizden MAC ortamında simulator kullanan yok ne yazık ki :rolleyes:
 
Ynt: THK sim kumanda Mac uyumlu mu?

Clubrcden ahmet abi -raiden- kullaniyor.iletisime gecin bence.

Turkcell T20 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
THK sim kumanda Mac uyumlu mu?

bikaç program kurdum ama hiçbiri sağlıklı çalışmıyor. bu karşılaştığım ilk sıkıntı olacak galiba. belli yollarla windows programlarını çalıştırma imkanı var tabiki ama doğrudan mac destekleyen bir programı tercih ederim tabi ki.

kumanda konusunda da; mac uyumlulukları hiç belli olmuyor, tahmin üzerine alışveriş yapmak risk olur. araştırmaya devam... sanırım araştıracak çok şey olacak. :)
 
THK sim kumanda Mac uyumlu mu?

Merhaba

Ben başından beri macbook umda sim çalışıyorum. Ancak, tekerleği yeniden keşfetmeye gerek yok, mac de çalışırmı sorusuna cevap aramak yerine, bootcamp vasıtasıyla kucuk bir bölüm ayırıp oraya windows kurdum, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

Her ne kadar Osx den ayrılmadan yapmak istesem de, amacımın mac de sim çalıştırmak değil, sim de kendimi eğitmek olduğunu düşünürsek, buna zaman ayırmayı gereksiz buluyorum.

Kırımsız uçuşlar)