Thk Simülatör Kumandası Usb Tanımama Problemi

abdullah sapmaz' Alıntı:
:D Sabahtan bri o konulara bakıyodum abi zaten bi yere tik atmayı unutuyomuşum her seferinde şimdi oldu teşekkürler..

aynı şey bana oldu şimdi hangi tiki unutmuşsunuz siz.win8 var bendede kumandayı taktım,bilgisayarda oyun kumandalarında görünüyo fakat phoenixte görmüyor kumandayı

bir bir takip edin ben ''windows7 service pack3'' seçmeyi unutmuşum o yüzden olmamıştı videoları izleyin olacaktır..

Ynt: Thk Simülatör Kumandası Usb Tanımama Problemi

abdullah sapmaz' Alıntı:

bir bir takip edin ben ''windows7 service pack3'' seçmeyi unutmuşum o yüzden olmamıştı videoları izleyin olacaktır..
tamamdır gerek kalmadı kardeşim yazdıktan sonra çözdüm bende eyvallah sağolasın ilgin için.şimdi ayarları yapıyorum çalışim biraz :)

Al eline kuponu ara nalkaponu.

Nedemek.. Günün 20 saati forumda geçiyo genelde ama film izliyodum az önce o yüzden sonradan gördüm :D

Ynt: Thk Simülatör Kumandası Usb Tanımama Problemi

Ya tadı damağımda kaldı resmen ya.ne şansız adamım ben.herşey güzel ayarladım derken başladım çalışmaya bi 20 dakika sonra laptopun şarjı bitti.şarj kablosunuda ofiste bırakmışım :( kapandı bilgisyar :( neyse yaeın bidaha gidip alcaz iyimi :laugh:

Al eline kuponu ara nalkaponu.

Arkadaşlar merhabalar. şimdi bu konu uygun oldugu için buraya yazıyorum. bir problemim var. Flysky Fs T6 kumandam var. Bu kumanda için aliexpressten data kablosu aldım. windows7 kullanıyorum. Taktıgım zaman kablodaki kırmızı ısık yanıyor bir muddet sonra sonuyor. PhoenixRC30 kurdum launcher actıgımda kumanda seçimi kısmı bos. Kumanda seçimi kısmında goremiyorum. Herhangi bir driver kullanmam gerekiyor mu? yada kumanda kabloya ragmen simulator için uygun degil mi? yabancı siteler de t6config diye bi programdan bahsetmişler ama tam anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

kerim ars' Alıntı:
Arkadaşlar merhabalar. şimdi bu konu uygun oldugu için buraya yazıyorum. bir problemim var. Flysky Fs T6 kumandam var. Bu kumanda için aliexpressten data kablosu aldım. windows7 kullanıyorum. Taktıgım zaman kablodaki kırmızı ısık yanıyor bir muddet sonra sonuyor. PhoenixRC30 kurdum launcher actıgımda kumanda seçimi kısmı bos. Kumanda seçimi kısmında goremiyorum. Herhangi bir driver kullanmam gerekiyor mu? yada kumanda kabloya ragmen simulator için uygun degil mi? yabancı siteler de t6config diye bi programdan bahsetmişler ama tam anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Buna çözüm getirebilmemiz için kablonun resmi veya aldığın sitenin linkini felan da verirsen daha anlaşılır olur en azından ben bilmiyorum data kablosu nasıl bir şey.

Ya aslında data kablosu dediğim

neden olmayabilir?

Bu sim dongle değil. Dediğiniz gibi data kablosu. Kumanda yazılımı için

Bu üründen alıp denemeniz lazım.