Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne zevkli bir iş ...
Bize göre öyle ama bir de çalışanlarına sormak lazım .Herhalde rc model görmekten bıkmış olanları bile vardır.
Çok teferruatlı iş beaaahhh
align fabrika görüntülerini görünce thinder tigerın nekadar büyük bir marka olduğunu birkez daha anladım. thunder tiger parasını sonuna kadar hak ediyor ki zaten yedek parçada aligndan daha ucuz
align fabrika görüntülerini görünce thinder tigerın nekadar büyük bir marka olduğunu birkez daha anladım. thunder tiger parasını sonuna kadar hak ediyor ki zaten yedek parçada aligndan daha ucuz
türker abi Alignın carbonları maskesiz 1 kişinin elle zımparaladığını görünce Thunder tigerın insan sağlığına verdiği önemi anlıyorum ve kitlerin biraz daha pahalı olmasını normal karşılıyorum,
ayrıca Thunder Tiger fabrikasının bir kısmını çine taşımaya uğraşırken align bunu fırsat bilip epey atak yapmıştı yoksa Align marka olarak Thunder Tigerın tırnağa değildi eskiden bakma sen bunada Thunder tiger izin verdi bir nebze çok sallamadılar Alignı ilk başlarda
[.... yoksa Align marka olarak Thunder Tigerın tırnağa değildi eskiden bakma sen bunada Thunder tiger izin verdi bir nebze çok sallamadılar Alignı ilk başlarda
O konuda haklsın üstad. Ben adını bile duymamıştım Align'ın şundan 4 - 5 yıl öncesine kadar. Fakat Thunder Tiger senin bahsettiğin hatalar ve yanlış politikalar yüzünden tahtını kaybetti diye düşünüyorum malesef.