Trainer uçuşa hazır set devil 500 iyimi başka tavsiye ?

Asım özcan

Modelci olmaya çalııan modelci
Katılım
10 Ağu 2016
Mesajlar
19
Tepkime puanı
0
Yaş
24
Thk dan uçuşa hazır set almak istiyorum. Kurduktan sonra simulatörde iyice alıştırma yaptıktan sonra başlamak istiyorum. Kumandasını başka tür uçaklardada kullanabilirmiyim? 4 kanal yeterlimi yani asıl sorum. Konularda uçaklar için 4 kanal yeterli gibi yorumlar buldum. Thk da bütçe olarak da uygun gelen suan devil 500 ve wing tiger var. Hangisini seçmeliyim? Başka nereyi önerirsiniz. Kumandasını kendim yapıcağım arabalarda vs de kullanmak istiyorum.
 
Trainer uçuşa hazır set devil 500 iyimi başka tavsiye ?

ARA menusune Devil yazinca su konular cikti. Bir bak bakalim cogu sorunun cevabini bulabilirsin. Net olmayan seyler hala kalirsa bizler buradasiz ;)







Bu arada yabanci oldugun terimleri ogrenmek icin

 
hiç kullanmamış olmakla beraber, şöyle bir olayla karşılaştıgım için devilin uygun olabileceğini düşünüyorum, birgün uçuş alanına gittiğimde bir kişi eşi ile beraber geldi, bir baktım benim yıllardır görmediğim liseden bir arkadaş, eşi doğum günü hediyesi devil 500 almış ona, dedim hiç uçurdunmu, yok dedi, similator dedim, yok dedi, ama bugün havalandırcam kırırlırsa kırılsın dedi, bende uçağın basit birkaç ayarını yaptıktan sonra servo reverse falan gibi, kendisine verdim, dedim uçurma ama o uçurucam diye ısrar etti, etrafdakileri uzaklaştırdıktan sonra havalandırdı uçağı baya zorlandı kontrol etmekte hatta düşmekten kıl payı kurtuldu sonra sert bi inişle indirdi, ama uçak sağlamdı :D, havada stall olmaması ve stabil durması hoşuma gitti uçağın, bi wing dragon kadar iyimidir bilemiyorum ama izlerken sağlam gözüküyodu devil 500. ama tercih meselesi , nedense ben thk uçaklarından bir tek ask 21 i beğeniyorum, oda planor gibi zaten :D o nedenle tercih ve risk senin :p
 
Trainer uçuşa hazır set devil 500 iyimi başka tavsiye ?

Devil 500 gayet uygun görünüyor. Ayrıca WingDragon da başlangıç için uygun. Başlangıç modellerinde görünüşe pek bakmayacaksın. Önemli olan sana temel uçuş ilkelerini öğretmesi.
Bu uçaklarla birlikte gelen kumandalar çok ahım şahım şeyler değiller. Ama bu sınıf uçaklar için gayet yeterlidirler. Daha sonra bir depron model yaparsan onda da işini rahatlıkla göreceklerdir. İleride daha iyi bir kumanda aldığında bunu simülatör kullanımına ayırabilirsin.
 
Trainer uçuşa hazır set devil 500 iyimi başka tavsiye ?

Ben olsam Wing Tiger tercih ederdim.Kuyruk tekerli olduğundan inişlerde sorun yaşayabilirsiniz.Wing Tiger alacak olursanız her türlü konuda yardımcı olabilirim.