Arkadaslar herkese merhaba 
dunku ucusta hersey guzel gidiyor derken 3. pilin sonlarina dogru tamamen pilotajdan ve bizim ufaklik Kerem' den kaynakli kirim yasadim.
daha gecenler de Hakan Abi' nin bir konusunda mesajlarda da belirtmistik. Ufakliklara laf yetistirmekten dikkatinizi toplamakta gucluk cekiyorsunuz.
Invertteyken yere cok yaklasip eksi yerine artiyi basinca kuyruk ustu cakildik.
bu durumda ilk kirim deneyimimi de yasamis oldum.
Hasarlar:
Ana disli siyirdi
kuyruk borusu yamuldu
yeni almis oldugum daha gun gormeyen zeal paller ve kuyruk palleri parcalandi en cokta bunlara acidim
tork tube kuyruk borusunun etkisiyle hafif yamulmustu duzelttim kullanilabilecek durumda.
kuyruk servosu dis siyirmis. Hareketleri dengesiz yapiyor.
torktube on disliler de hafif biraz torpulenmis gibi ama degisirse daha rahat edecek gibiyim.
Elinde tork tube on dislileri olan varsa alabilirim su an icin aciliyeti olan bu gibi.[\b]
Evet arkadaslar görünenler bunlar.
featring safta yamukluk olabilir mi sokmedim daha.
motordan bir ciyirti geliyor rulmanlardandir diye dusunuyorum daha bakacam.
ozetlersek bu şekilde.
Herkese kirimsiz ucuslar diliyorum.

dunku ucusta hersey guzel gidiyor derken 3. pilin sonlarina dogru tamamen pilotajdan ve bizim ufaklik Kerem' den kaynakli kirim yasadim.
daha gecenler de Hakan Abi' nin bir konusunda mesajlarda da belirtmistik. Ufakliklara laf yetistirmekten dikkatinizi toplamakta gucluk cekiyorsunuz.
Invertteyken yere cok yaklasip eksi yerine artiyi basinca kuyruk ustu cakildik.
bu durumda ilk kirim deneyimimi de yasamis oldum.
Hasarlar:
Ana disli siyirdi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
kuyruk borusu yamuldu
yeni almis oldugum daha gun gormeyen zeal paller ve kuyruk palleri parcalandi en cokta bunlara acidim
tork tube kuyruk borusunun etkisiyle hafif yamulmustu duzelttim kullanilabilecek durumda.
kuyruk servosu dis siyirmis. Hareketleri dengesiz yapiyor.
torktube on disliler de hafif biraz torpulenmis gibi ama degisirse daha rahat edecek gibiyim.
Elinde tork tube on dislileri olan varsa alabilirim su an icin aciliyeti olan bu gibi.[\b]
Evet arkadaslar görünenler bunlar.
featring safta yamukluk olabilir mi sokmedim daha.
motordan bir ciyirti geliyor rulmanlardandir diye dusunuyorum daha bakacam.
ozetlersek bu şekilde.
Herkese kirimsiz ucuslar diliyorum.