Tareq videolarından görüyordum ama pek incelememiştim. İsmini de pek beğenmemiştim işin doğrusu. Helikoptere dron der gibi tron diye isim vermişler diyordum kendi kendime. Ama inceliyorum birkaç zamandır ve gayet başarılı bir model olduğunu gördüm. Bu yüzden paylaşmak istedim sizlerle. Dünyada üretilen yeni modellerin adı en azından geçmiş olur forumda 
Modelde en çok dikkatimi çeken şey 700 boyutlu olup 6s ile uçabiliyor olması. Bunu Logo 690 modelinde görmüştük ve muhtemelen low rpm uçuşunu izleyip de modele ısınmayan yoktu sanırım? Bu modelin yapılış amacı da tek pille 700 boyutlu model uçurabilmek ve istenildiğinde low rpm istenildiğinde hard 3d uçuş yapılabilmesi. Tabi bunun için 700 veya 550lik modellerde kullanılan motorların arasında bir motor kullanmak gerekiyor. 800kv civarlarında motor istiyor bu model. Ve tabi birde 6s setupta verim alabilmek için en azından 60c bir pile ihtiyaç var.
Modelin özellikleri şu şekilde.
• Mini veya tam boyutlu döngüsel servo seçeneği. (Adaptörler sete dahildir)
• Çok çeşitli motor boyutlarıyla uyumludur. 4020, 4025 veya 4225 serisi. ( 6mm şaft çapı ve minimum 15mm uzunluk gereklidir )
• Ağırlık RTF örneği = ( 6s-5500mah lipo ile 3700 gram / 8,15 pound 3* TAM DÜŞÜK PROFİL servo1* TAM KUYRUK servo, ESC-Scorpion 130HV ,Scorpion 4225 boyutlu motor.
• Kit içerisinde süpersonik kanopi montaj parçaları bulunmaktadır. (arka taraf)
• Çok çeşitli lipo pilleri kullanma özelliğine sahiptir. ( 6S-5000mAh 7S /8S ila 5500mAh önerilir veya 12S-3300mAh düz paket! )
• 1100 rpm'den maksimum 2000 rpm'ye kadar kafa hızı aralığı.
• Maksimum ana bıçak uzunluğu 705 mm / kuyruk 105 mm
Modelde en çok dikkatimi çeken şey 700 boyutlu olup 6s ile uçabiliyor olması. Bunu Logo 690 modelinde görmüştük ve muhtemelen low rpm uçuşunu izleyip de modele ısınmayan yoktu sanırım? Bu modelin yapılış amacı da tek pille 700 boyutlu model uçurabilmek ve istenildiğinde low rpm istenildiğinde hard 3d uçuş yapılabilmesi. Tabi bunun için 700 veya 550lik modellerde kullanılan motorların arasında bir motor kullanmak gerekiyor. 800kv civarlarında motor istiyor bu model. Ve tabi birde 6s setupta verim alabilmek için en azından 60c bir pile ihtiyaç var.
Modelin özellikleri şu şekilde.
• Mini veya tam boyutlu döngüsel servo seçeneği. (Adaptörler sete dahildir)
• Çok çeşitli motor boyutlarıyla uyumludur. 4020, 4025 veya 4225 serisi. ( 6mm şaft çapı ve minimum 15mm uzunluk gereklidir )
• Ağırlık RTF örneği = ( 6s-5500mah lipo ile 3700 gram / 8,15 pound 3* TAM DÜŞÜK PROFİL servo1* TAM KUYRUK servo, ESC-Scorpion 130HV ,Scorpion 4225 boyutlu motor.
• Kit içerisinde süpersonik kanopi montaj parçaları bulunmaktadır. (arka taraf)
• Çok çeşitli lipo pilleri kullanma özelliğine sahiptir. ( 6S-5000mAh 7S /8S ila 5500mAh önerilir veya 12S-3300mAh düz paket! )
• 1100 rpm'den maksimum 2000 rpm'ye kadar kafa hızı aralığı.
• Maksimum ana bıçak uzunluğu 705 mm / kuyruk 105 mm
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol