Turnigy Reaktor 300W 20A şarj aleti hakkında

Firat iren

Yeni Uye
Katılım
13 Haz 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
5
Yaş
38
Konum
Istanbul
İlgi Alanı
Hepsi
Selamlar üstadlar

Turnigy Reaktor 300W 20A şarj aletin, hobbyking sitesinde gözüme kestirdim. Psu gerektiren bir ürün olduğundan kullanmadığım bir bilgisayar psu' su bağlayarak yapmayı düşünüyorum.

iki sorum oalcak

Turnigy Reaktor markası başka bir markanın replikası falan mıdır aynı Skyrc firmasının imax şarj aletinin replikaları gibi?

diğer sorum ise mesela bu ürün 300watt ve 20A yani denkleme koyarsak 300watt= 20A x V buradan Voltaj 15 çıkıyor.

şimdi ben bilgisayar PSU 'su kullanacağımdan burada 12V 'lik kablo olacak elimde. fakat PSU 650watt yani 50A üzerinde bir değer sunabilen bir psu. Bu noktada Reaktor şarj cihazını beslerken hangi değere bakılmalı? PSU nun sağladığı A değeri ve Watt değerinin Turnigy Reaktor' ün sunduğu 300watt ve 20A değerlerinden büyük olmaları yeterli değil midir? yoksa Reaktor şarj cihazı 15V olduğu için PSU 'nun verdiği 12V yetersiz mi kalacaktır? Yoksa şarj cihazı gerektiği watt'ı çekemeyecek midir PSU 'dan sırf Voltaj değeri uyuşmadığı için ? yoksa ben denklem sonucuna bakarım ister Amper üzerinden ister Voltaj üzerinden benim talep ettiğim 300Watt değerini versin yeterli mi diyecek?

şimdiden teşekkürler.
 
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Specs yazan kısımdaki bilgiler sizin şarj cihazınıza ait . İllede bir güç kaynağı kullanmanıza gerek yok . Elinizde adaptörlğ bir laptop şarj kablosu varsa oda işinizi görür . Bilgisayar güç kaynağı yerine standart güç kaynağı kullanabilirsiniz . Hani şu ledler için kullanılan .