Arkadaşlar yeni almış olduğum quad ve gözlükten kısaca bahsetmeye çalıştım. 10 dk'lık bir video yüklenme aşamasında. Ana hatlarıyla kısaca bahsetmeye gayret ettim. Zaman oldukça konuyu genişletmeye çalışacağım. Mini quad ve FPV konusunda oldukça yeniyim, zaten videodanda anlayacaksınız
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konu ilerledikçe ve zamanla quad'a alıştıkça uçuş videolarını ve eğer başarılı olursa aklımda olan bir-iki modifikasyonu da ilerleyen mesajlara ekleyeceğim.
Videoda bahsetmiş olduğum quadın detaylarını gösteren iki sayfayı da paylaşmak istiyorum:
Bunların yanı sıra Youtube'da bulmuş olduğum ve çok şeyler öğrendiğim, ki birçoğunuzun zaten bildiğini düşündüğüm "Painless360" kanalını da tavsiye ediyorum ve sizleri de videomla baş başa bırakıyorum. Keyifli seyirler
Bu arada Mehmet abinin hatırlatmasıyla, ağırlık ölçümleri:
Pilsiz ağırlık:
Orjinal pili ile uçmaya hazır:
Optipower 1600mAh 35C pil ile uçmaya hazır:
Konu ilerledikçe ve zamanla quad'a alıştıkça uçuş videolarını ve eğer başarılı olursa aklımda olan bir-iki modifikasyonu da ilerleyen mesajlara ekleyeceğim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Videoda bahsetmiş olduğum quadın detaylarını gösteren iki sayfayı da paylaşmak istiyorum:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bunların yanı sıra Youtube'da bulmuş olduğum ve çok şeyler öğrendiğim, ki birçoğunuzun zaten bildiğini düşündüğüm "Painless360" kanalını da tavsiye ediyorum ve sizleri de videomla baş başa bırakıyorum. Keyifli seyirler
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu arada Mehmet abinin hatırlatmasıyla, ağırlık ölçümleri:
Pilsiz ağırlık:
Orjinal pili ile uçmaya hazır:
Optipower 1600mAh 35C pil ile uçmaya hazır: