[Urun]: Goblin Speed Kutu Acilimi, Kurulum , İnceleme

[Urun]: Goblin Speed Kurulum , İnceleme

Mor ptt bandı gördüm, aklıma takıldı :) Herhangi bir ekstra almadılar inşallah İlker abi?

Hayırlı olsun İlker abi, gözün aydın. :halay: :halay:

İlker abi gözün aydın güle güle kullan.

Canavarı açtım başucuma koydum herşeyi sağlam gelmiş şükür , akşamı bekliyoruz. Bu arada şimdiye kadar gördüğümen büyük goblin kutusu bu.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Merakla beklemedeğiz

Super, bekliyoruz. Yalnız Tutarsa 2. de çekmek lazım Ilker hocam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Valla bende Merak ettim ilker abi . benim goblin 380 için de güzel bir kurulum videosu düşünüyorum bakalım bir gelsinde hayırlısıyla

Kutu açma videosu eklendi...

Biz İlker abinin speed'i konuşurken, Erhan'da boş durmamış :laugh: Hayırlı uğurlu olsun ikinizede, kırımsız uçuşlar inş. ;)

İlker Sönmez' Alıntı:
Kutu açma videosu eklendi...

Adana ekibi ne diyeyim bilemedim, tek kelime ile harikasiniz :thumbup:

Her halde bu kutu acilimi Turkiye de bir ilk, ayni modelin 2 farkli versiyonu ayni anda inceleniyor :bravo: Maiden de ayni olursa ki olacaktir, cifte maiden ile yine bir ilke daha imza atacaksiniz :halay: :yuppi:

Yalniz Erhanin Canopy ilave vidasi ile ilgili bilgiyi gorunce ki yuz ifadesi harikaydi :laugh: :D Hele ki Ilker hocam yaninda surekli tornavida olmasi gerekiyor deyince iyice bitti :lol:

Neyse saka bir yana ellerinize saglik arkadaslar. Gercekten su ana kadar seyrettigim en keyifli kutu acma videosu idi :thumbup:

Sayenizde biz de modelleri almis kadar olduk. Ayni sekilde montaj ve maiden asamalarini da mutlaka bekliyoruz :yuppi:

Gözünüz aydın. Hayırlı uğurlu olsun .iki modelde çok hoş duruyor. Kırımsiz uçuşlar dilerim.

Her ikinizinde modelleri hayırlı olsun. :thumbup: Biz İlker hocamdan beklerken Erhan'dan da sürpriz geldi. :laugh:

Hayırlı uğurlu olsun , kırımsız uçuşları olur inşallah........ :) :saygilar: