[Urun]: Koala K-Bar Mini
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Kendi ayarladığın bir ünitenin başarılı bir şekilde uçması kadar haz veren bir şey olamaz bence

Devamını bekliyoruz
Çok keyifli bir gün oldu Mehmet abi gerçekten. Modelin güzel güzel uçmaması, bir yöne kayması, titremesi, bir vidanın durduk yere çıkması gibi rutin aksilikler de yaşanmayınca tamamen uçuş odaklı oldu, güzel oldu
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Rasim uçuş mükemmel , öyle görünüyor ki , ayarlar da mükemmel olmuş....Valla sevdim ben bu üniteyi......Tekrar emeklerine sağlık diyorum.
Bu arada bozuk hava durumuna rağmen uçuş yapılmış, bu da ayrı bir cesaret , takdir edilecek bir hobici davranışı...........
Teşekkür ederim Hakan abi

Ayarların tamamı o bir saatlik videoda var. Flybar ile geçirdiğim günlere yanarım, kör olacaktım göz kararı açı ayarı yapmaya çalışırken

Tam değerinde 0.1 derece hassasiyetinde yapınca, ünite de sağlam çıkınca ip gibi oldu model. Gaui x3 ün de bu noktada kalitesi tartışılmaz.
Bu havanın iyi hali bu arada. İlk gittiğimiz Muttalıp çayırı açık arazi hem aşırı rüzgarlıydı hem de yağmur çiseliyordu. İlk uçuşum o hava şartlarında aslında, Emre abi onu da yüklerse izleriz

Bir noktadan sonra gözlük camlarının üzeri damla damla oldu, rüzgar da içime işledi, böyle olmayacak dedik Anadolu Üni 2 Eylül kampüse geçtik.
Üniteyi de kazara aldım gibi aslında. Gaui x3 için swashplate leveler alacaktım Banggood'dan, sepete bunu da ekleyeyim dedim, biraz piyango gibi anlık bir karardı, iyi ki de öyle yapmışım