[Urun]: Koala K-Bar Mini

Berkay selam,
450ye benzettim heliyi, flip grip modlamasını yap, problemin düzelecektir, youtubeda var, kırımsız uçuşlar..

Flip grip +1 450 pronun kronik kuyruk sorununa cozum. Finless bob sag olsun. :)

Cevaplarınız içi teşekkür ederim ama bir türlü bulamadım şu flip gripin nasıl yapılacagına dair video ya da görsel bazı yerlerde yazı var ama ingilizcem olmadığı için anlayamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Kuyruk sliderla kuyruk pal tutucularin arasindaki linkleri sokuyorsun. Normalde pal tutucularin linkleri palin hucum kenarindadir. Amacimiz onlari firar kenarina almak. Pal tutuculari tersine cevirip linkleri oyle bagliyosun, servoyu ve compensation'i revers ediyorsun. Boylece palin donus yonu degismiyor ama kuyruk hareketi tersine donuyor. Normalde heliye arkadan bakinca sag rudder verdiginde slider sola gider. Flip grip moddan sonra sag rudder verince slider da saga gidecek, boylece sag rudder icin daha genis bir alan olacaktir. Goruntude tek fark pal tutucular tersine donmus oluyor. Simdi disardayim, uygun olunca finless bob'un videosunu bulur koyarim.

Emre Kaman' Alıntı:
Kuyruk sliderla kuyruk pal tutucularin arasindaki linkleri sokuyorsun. Normalde pal tutucularin linkleri palin hucum kenarindadir. Amacimiz onlari firar kenarina almak. Pal tutuculari tersine cevirip linkleri oyle bagliyosun, servoyu ve compensation'i revers ediyorsun. Boylece palin donus yonu degismiyor ama kuyruk hareketi tersine donuyor. Normalde heliye arkadan bakinca sag rudder verdiginde slider sola gider. Flip grip moddan sonra sag rudder verince slider da saga gidecek, boylece sag rudder icin daha genis bir alan olacaktir. Goruntude tek fark pal tutucular tersine donmus oluyor. Simdi disardayim, uygun olunca finless bob'un videosunu bulur koyarim.
Aslında buna benzer bir çözüm aklıma gelmişti. Blad3 130x te zaten durum böyle. Ama gyro düzeltme yönü ile alakalı sorun olur mu emin değildim. Tamam kanalı ters çeviriyoruz vstabi programında ama düzeltme yönü de değişiyor mu emin olamadım.

Emre Kaman' Alıntı:
Abi cok tesekkur ederim gayet aciklayici oldu peki palleri ters cevirecek miyiz ? Yoksa daha once nasilsa oyle mi kalacak ? Yani simdi dedigin gibi monte edince palleri eski haline gore ters kaldi

Tabi palleri de ters cevircen, yine hucum kenari hucum edecek :D vstabide nasildir bilemiyorum ama hem servo ters calismali, hem kompanse.

Abi pallir bu sekilde yanlis mi?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Evet yanlis, palleri tersine cevir. Pal tutucular dogru flip grip icin

Emre Kaman' Alıntı:
Evet yanlis, palleri tersine cevir. Pal tutucular dogru flip grip icin
O is de tamam abi son bi soru daha sonra denemeye gidecegim :)
Ben daha once kuyrud rodunun boyunu ayarlarken palleri bu sekil katlayip alttaki pal boruya yakin olacak sekildi rodun boyunu ayarliyodum simdi gene ayni sekilde mi olacak?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol