[Urun]: Lynx'in İlk Helisi : OXY3
Blade en problemli model 130 idi. Bunu geçersek diğer tüm microları için yapılan upgrade, özellikle LYNX çıkardıkları, tamamen keyfe keder upgrade'lerdir.
Örneklemek gerekirse bana göre Mikado LOGO 550sx alıp sonra da tüm plastik kısımlarını metal ile upgrade etmekten çokta bir farkı yok diye düşünüyorum
Diğer taraftan OXY3 zaten bir micro model değil. Bu büyüklükte ve sınıfta bildiğim tek model zaten .
Sınıf hakkındaki şahsi fikrim ise, micro desen micro değil, 450 sınıfından da küçük bir model. 450 sınıfının atikliği, çevikliği ve istenen ideal pilotaj seviyesi malum. Dolayısıyla en azından şahsi olarak bana bu sınıf pek hitap etmiyor
Bir gün ne zaman TAREQ gibi uçarsam o zaman 1 tane OXY3 çekerim altıma

Fanatik bir BLADE taraftarı olarak bu kullanıcı yorumuna itirazım ediyorumRasim Öztürk' Alıntı:Unlike your Blade products, you will not need to spend "2.5x the cost" in upgrades first month, or ever, for that matter. So yes, about $600 to build.
My ave crash cost, (and stuff it regularly!) has been about $30. Blades and a feather shaft being most common. Full on plowed it in and thought it was totaled, even broke side frame, cost about $90,but, the parts come in packs of 2, so that drastically decreased crash cost.
As far as upgrades, none required, couple nice to have , and for me the stretch kit.
Örneklemek gerekirse bana göre Mikado LOGO 550sx alıp sonra da tüm plastik kısımlarını metal ile upgrade etmekten çokta bir farkı yok diye düşünüyorum
Diğer taraftan OXY3 zaten bir micro model değil. Bu büyüklükte ve sınıfta bildiğim tek model zaten .
Sınıf hakkındaki şahsi fikrim ise, micro desen micro değil, 450 sınıfından da küçük bir model. 450 sınıfının atikliği, çevikliği ve istenen ideal pilotaj seviyesi malum. Dolayısıyla en azından şahsi olarak bana bu sınıf pek hitap etmiyor