[Urun]: MSH Protos 380 Çıkıyor...

İşte adamlar her bir kuruşun hesabını yapıyorlar demek ki :) Yenisinde dört noktadan tutma olayı vardı ve kitte mıknatıslı geliyordu, gayet de sağlam tutuyor neodium magnet.

Eskisinde hem malzeme daha az, hem boya işçiliği hem de iki noktadan tutan plastik postlar var. İşlerine gelmiştir.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bir yandan da 200 dolara bu kadar olur deyip fazla bişey beklememek lazım. Hart hurt uçsun, gözüme daha az hoş görünse de olur diyenler var. Hedef kitle ile alakalı bir durum, pastanın farklı bir kesiminden pay almak istiyorlar.
 
Ben de zamanında alacağımın en güzelini almaya çalıştım, benden de çıkmaz artık :)

Ben biraz da yeni başlayan, ucuza mal etmek isteyenler olursa diye dedim. Günümüzde ülkemiz gerçeklerinde gümrükten kaçmak imkansız, bari 40 dolar gümrük olsun... Kargo da ücretsiz olsun diyenler olabilir, değerlendirebilirler.
 
Önceki halini aratır olmuş ama fiyat açısından bakınca çok makul, ( kurlar, gümrük vergisi vs. Demeyeceğim artık onlarada alıştık bir şekilde devam edeceğiz bu hobiye) kısacası bu fiyata değerlendirilir bu model.

Keşke önceki halinide opsiyonlu satışa devam etselerdi, araba modelleri gibi buda full modeli isteyen bunu alsın diye...
 
Piyasadaki en kotu kanopi dizayni birinciligini uzun yillar sonra Align’dan almislar ?

Maliyeti ve fiyati dusurup, surumden kazanayim fikrini Sab denedi, bekledigi gibi olmadi. Ucuz saticam diye “sport” modeller cikardi, sonra karbon kitleri piyasadan cekip, g10 sport’larin fiyatini bunlarin seviyesine cektiler.
 
Abi zaten bu model kanopi de, align kanopileri de yıllardır piyasada. On yıldan da fazla olmaya başladı... Modelin gövde kısmını çok fazla kapatmayan kanopilerin genelini sevmemişimdir. Align, msh, thunder tiger... Eskiye dayanan markaların çoğu böyle kanopiler üretti.

XLpower ın 520-550 serisini de kısmen sevebilirim. Arkaya kadar kapatıyor ama yandan baktığında estetik biraz zayıf.

Maliyet taraflarında o bahsettiğin, ülkemizin alışık olduğu bir "zam" çeşidi :D Ekmeğin fiyatına açıktan zam yapamayız millet ayağa kalkar, ee o zaman gramajı düşürelim hissedilmesin...
 
Oğuzhan sende de sponsor çok yau :) Her yerinde bişey yazıyor modelin ;D

Can sıkıntısından yapıştırmıştım. Hoşuma gidince çıkartmadım. :) Şimdide vidalar için turuncu washer sipariş verdim. Gelince de onları takacağım :) Yeni model alamayınca elimizdekilerle uğraşıyoruz işte :)
 
Can sıkıntısından yapıştırmıştım. Hoşuma gidince çıkartmadım. :) Şimdide vidalar için turuncu washer sipariş verdim. Gelince de onları takacağım :) Yeni model alamayınca elimizdekilerle uğraşıyoruz işte :)
Canın sıkılınca uçurman lazım ama, olayı yanlış anlamışsın ?
 
Yapsınlar da isterse tahtadan yapsınlar, yeter ki helikopter hobisi devam edebilsin , eski versiyon olsa da olur , hatta hala üzülüyorum , mini titan gibi efsane plastik bir model niye üretim durdurur, oysa bu zamanda ekonomik olarak mükemmel başlangıç modeli olmaya devam ederdi, neyse , zaman geçecek , belki bizler dinozor oluruz , yeni nesil uçan arabalara falan biner de mi :laugh: