[Urun]: Nitro Depolar İçin Magnet Lynx Heli Innovations M.O.A.S V2 Fuel Clunk Set LX1832

O zaman sanırım bendekinde bir problem olmuş, yakıttan olacağını sanmıyorum çünkü daha az katkılı aslında :D

hatta şöyle diyeyim, egsoz basıncı ile çalışan depolarda özellikle egsoz gazı parçalanmasına sebep oluyormuş, ama benim motor egsoz basıncı ile de çalışmıyordu, nasıl oldu anlamdım.

@Yıldıray Peker bak bu durumda istatistikler kullanımında bir sakınca olmadığını çıkartıyor ortaya.

Benim başıma gelen çok kısa bir sürede olunca ben bu moas işinden cacık olmaz diye düşünmüştüm :D Parçalanacağını biliyordum bir süre sonra ama 1 haftada olunca uzak durun demiştim.

Türker abi fuel magnet farklı sanırsam moas'tan. Moas bildiğin sünger, yakıtı çekince ağırlaşıyor. 5 yıl moas değiştirmeden çok zor diye düşünüyorum
 
Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Peki hangi marka daha iyi acaba ? SAB'ın bile var gördüğüm kadarıyla :)
 
Konu LYNX üzerine ancak,malumunuz SAB ve Snergy de bu elemanı üretmişler. Bu alternatifler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Diğerlerini de tecrübe eden var mı acaba ? Bakım istemediği için O.S Bubbleless Clunk,yabancı forumlarda tavsiye edilmiş ancak Fuel Magnet'in yerini tutar mı?
 
O.S. Bubbleless benim gördüğüm en güzel clunk fakat mutlaka header tank ile kullanılması gerekir.
Yani bir fuel magnet değildir.

Fuel magnet'lerde marka çok mühimmidir onu bilemiyorum. :rolleyes:
 
O.S. Bubbleless benim gördüğüm en güzel clunk fakat mutlaka header tank ile kullanılması gerekir.
Yani bir fuel magnet değildir.

Fuel magnet'lerde marka çok mühimmidir onu bilemiyorum. :rolleyes:
Sab olani Lynx olani ile nerdeyse ayni. Hatta ayni ☺
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Hangisinin fiyatı(SAB-LYNX)uygunsa onu tercih etmek uygun olur sanırım. :) O.S Bubbleless Clunk hakkında olumlu yorumlar okumuştum. Header kullanmadan,fakirleşme yaşamadan kullandığını söyleyenler vardı yabancı forumlarda. Ancak dürüst ve objektif olmak gerekirse yine sizin yorumlarınız şahsım adına daha önemli. Bu ürün(O.S)tercih edileceği zaman da yine header tank kullanmak gerekiyor anladığım kadarıyla...
 
  • Beğen
Tepkiler: Türker Akgün