[Urun]: PowerBox Systems 'den Yeni Ürün : Powerbox Radio

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,417
Tepkime puanı
43,398
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Özellikle uçaklarda kullanılmak üzere "Güç Sistemleri" ve "Smoke pompaları" ile tanıdığımız meşhur Alman firmasından yeni bir atak.

Yakında PRO sınıfında yeni bir kumanda çıkarıyorlarmış. :eek:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Orjinal açıklama metni şu şekil. Özetle ;

** Pro sınıfı yeni bir Radyoya ne dersiniz : Powerbox Radios
** 2015 yılında bir Alman radio üretici firma ile birleştikten sonra (Graupner olmasın) yeni sistem üzerine çalışmalara başladık.
** Bu yeni teknoloji standard 3 kat daha fazla çekim alanı, gerçekten çalışan telemetry sistemi ve dünyada tek ISO9001 sertifikalı üretici avantajı sunuyor.


Many high-end fliers are thinking of moving to a new brand of pro-class radio, and here’s one more thought: PowerBox Radios.
That’s right. The brand known world-wide for extreme high quality, high reliability power delivery systems and fine accessories will, at the right time, be releasing a pro-class radio.
Since our acquisition of a German radio company in 2015, we’ve been working feverishly on developing the new system that’ll protect your valuable modeling investment, like all our current products.
And with new technology that promises more than three times the range, telemetry that really works, and the only manufacturer in the world to be ISO9001 certified, well, it’s certain to be worth it for those who wait.
Look for our website to reveal more details as to how you can be flying a radio that you’ll be truly proud to own.