[Urun]: Protos MAX V2

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Protos olacaksa, Evo ile olmalı, çok şık duruyor havada da :)

Güzel bir uçuş... 2:01 e dikkat ;)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Gerçekten çok şık heli :thumbup:
Adam bildiğin dalı biçmiş, biçtiğiyle kalmamış yanında taşımış :lollol:
Gizli gizli takipteyim 2 modeli bakalım bi çıksınlar :evil:

Şu videonun 3:00 dan sonrası güzel olmuş :) Öncesi de iyi tabii ki ama sonu ayrı bi keyifli olmuş :agreed:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Şu videonun 3:00 dan sonrası güzel olmuş :) Öncesi de iyi tabii ki ama sonu ayrı bi keyifli olmuş :agreed:

İp var! :angry: :lollol:

Max2 Evoluzione de gecelere akmış :)

İki haftadır yazmıyorum şu konuya da... Paylaşımda bulunalım ufaktan, öksüz kalmasın :D

Dario Neuenschwander...

Rasim Öztürk' Alıntı:
İki haftadır yazmıyorum şu konuya da... Paylaşımda bulunalım ufaktan, öksüz kalmasın :D

Dario Neuenschwander...

Artık bu arkadaşların insan olduğuna dail ümidimi git gide yitiriyorum, böyle güzel videolar gördüğünde paylaş gerçekte zevkle izledim. :saygilar:

Vay arkadaş aklım çıktı izlerlen ;D

O zaman güzel bir uçuş videosu daha... Bu arada Evoluzione çok şık görünüyor..

Rasim Öztürk' Alıntı:
O zaman güzel bir uçuş videosu daha... Bu arada Evoluzione çok şık görünüyor..
Artık MAX olur, 380 olur bilemem ama YERLI Uçuş videosu isteriz :halay: :hoppa: :hoppa:

Forum arasında yardım kampanyası düzenleyelim, bana bi HW130A bir de Vbar Neo alalım... Hemen ertesi gün videoyu koyarım ;D

Şöyle de bi küçük kırım videosu paylaşalım... Yıl olmuş 2016, hala EC5 konnektör kullananlar var. Ben hiç beğenmem o konnektörü, hele de suprax tan sonra...

Ec5'in çok fanı vardır öyle deme. Hatta onun 6mm versiyonunu çıkarmış çinlinin biri, biraz daha değişik tipi, adını unuttum, baya yaygın kullanımı. Suprax üzerine tanımam ben de, ama ilk bakışta pahalı geliyor insana, alışmak zaman alıyor... Ben de zamanında karşı çıkmıştım suprax'a, kullanmaya başlayınca anladım güzelliğini.

Yeni bir haber... Evoluzione sadece upgrade olarak değil, kite dahil versiyonlar da gelecek. Hatta italyada var şu anda...

Brain1 den Brain2 ye geçildi, kitlere eklendi... Yeni çıkan rev2 ana dişli ve pinyonlar eklendi... Level ayarlarını kolaylaştıran blade checker, servolar için adaptörlü horn, canopy magnetler gibi ekstraları aynen mevcut...

Kitte pal yok bildiğiniz gibi fakat dahil olan brain2 ile palleri aynı ayarda düşünebiliriz fiyat olarak. Sonuçta brain2 120 pound. En kaliteli paller 80 pound civarında, kuyruk palleri 20 pound civarında... Artısı firmanın dayattığı değil, istediğiniz pali alıyorsunuz. Halo, edge, switch, rotortech... Eksisi brain2 yi dayatması, ki şahsi fikrim böyle dayatmaya can kurban :D

İngiltere fiyatları genelde daha hesaplı olurdu italyadan fakat AB muhabbetinden sonra onlar da biraz şişirdi. Brain2 nin yeni bir ünite olmasından dolayı fabrika çıkış fiyatı da şişti modelin (en az 100 dolar kadar).. Fakat şu anda elimizde sadece italya fiyatları var ve hepsi 860 euro... Hepsi derken neon red, neon yellow ve greenie meanie (verde) versiyonları için ve 700, 770, 800 boyutları için...

Logo 700 fiyatı yaklaşık 825 euro olacak, Gaui x7 fiyatı yaklaşık 950 euro, goblin700c bu aralar indirimde 690 euro...

Teşekkürler Rasim. :bravo:
Adamlar kitlere ağırlık vermiş belliki, brain 2 yi bulmak çok zor, hiçbiryerde stokta yok. Bekliyoruz. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk