[Urun]: Yeni Proje: Goblin Speed

Ynt: [Urun]: Yeni Proje: Goblin Speed

İlker abi on numara işçilik ile toplarsin speed i .bundan şüphem yok. Lehim ler falan speed e yakışır olsun. ;)

Benim alacağım Goblin 380 ile abi kardes olurlar artık. [emoji1] [emoji1]

İlker abi hayırlı olsun. Harika bir proje :) Şimdiden kolay gelsin. %p

Bu kadar olur arkadaş :D :laugh: Üye olduğum Goblin grubundan yeni bir paylaşım ve bilin bakalım ne ile ilgili ;D

Goblin speed carbon finish 3rd at China Speed X unlimited class : Pilot - DerekTeo

Konfigurasyon:
Xnova XTS 4535-525kv motor .
Black line 720mm speed blade .
Highest DT2100 servo .
BeastX FBL .

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Allah goblin toplayana yardım eder atasözü gerçekmiş. Satışlar bu aralar hızlandı. :) :lollol:

Herşey güzelde o fotoğraftaki ESC işte bizi zorluyor :) Konfigürasyonda ben olsam ilk onu yazardım , neredeyse kitle aynı para.

İlker Sönmez' Alıntı:
Allah goblin toplayana yardım eder atasözü gerçekmiş. Satışlar bu aralar hızlandı. :) :lollol:
Aynen kendimden biliyorum :laugh: :D

İlker Sönmez' Alıntı:
Herşey güzelde o fotoğraftaki ESC işte bizi zorluyor :) Konfigürasyonda ben olsam ilk onu yazardım , neredeyse kitle aynı para.
Önce özellikle korkutmamak için yazmıyorlar :lollol: :lol:

Muhtemel esc'ler
Castle Edge 160 HVF (fanlı versiyonu) 12S
YGE 320 HV (bunada 60 mm fan takılması gerekiyor) 12-14S
Kontronic Cosmic Cool 200HV 12-14S

Muhtemel Motorlar:
Quantum 4530-500 10K Watt peak - multistrand wire
Scorpion HK4530-540 11K Watt peak - single strand wire (daha düşük rezistans)

Eger ESC tercihin Kontronic Cosmic Cool 200HV olursa, dunya gozu ile sirf bu esc gormek icin bile Adana'ya gelinir %p

Bu arada yukaridaki resimden senin bahsettigin gibi motor esc direkt baglanmis, arada konnektor kullanilmamis :)

Ilker abi peki ilk başta şunu yapsak. Gaui x7 deki elektroniği Full Goblin Speed é geçirsek ve ufak denemelere başlasak. Uçuş sonu loglara bakarak değiştireceğimiz parçaları anlasak daha iyi Olmazmı. Yani kaybedeceğimiz ne olurki. Çünki şu halde elektronik çok pahalı gözüküyor. Bide geri dönüşü olmayan yola gideceksen önce eldeki tüm olasılıkları değerlendirebiliriz.