uygun fiyatlı esc önerisi

uygun fiyatlı esc önerisi

Ercan ÇINAR' Alıntı:
Geçmiş olsun tugay,

Pervanen daha önceden kırık mıydı?


Dragonfly...

uçları hafif hasarlıydı, inerken bikaç kez yan yattı :S

semih Balkar' Alıntı:
Tugay
diyorsun ki Apm ile sorunsuz uçuyormuşsun
Senin Mekanik arızayla yaşadığın kırım ile
Apm kontrol kartı değiştirme arasında ilişki kuramadım doğrusu

Sahi
Naza kontrol kartı ile uçarken Mekanik veya elektronik arıza olduğunda
Naza Dron u Havada mı tutuyor ? Düşmüyor mu ? :islik: %p

Daha stabil uçmak istiyom Semih abi :( arkadaşın dji phantom3 evcil hayvan, benimkisi gene zincirlerini koparmış bir canavar gibi :D
 
uygun fiyatlı esc önerisi

Cengiz Kurtoğlu önce bir kaç damla yaş eşliğinde düşüşe cidden çok güldüm :D

Kırım konusuna gelince Semih beyinde söylediği gibi Naza da olsa Apm de olsa bu iş her an muhtemeldir. Naza için evcil hayvan diyorsun ama benim geçenlerde yaşadığım (Havada Gps Kablosunun Çıkmasıyla) Hexa bilmem neredeki ıssız bir tarlaya kadar gitti şans eseri Fpv ekipmanı ile bulabildim havalandım ve yanıma yaklaştırıp liponun son gücüyle getirdim zar zor. bu iş maalesef bıraktım desende olmuyor bırakılmıyor :) ben ne yaptım ettim toparladım şuan ve upgrade ler yaptım. Mesela yer istasyonu gibi fpv görüntüsüne eklemeler gibi birde Koruyucu kapatıcı hood maske aldım bu hafta onuda montajlıycam, biraz tadını çıkarıp aleti satışa çıkarıcam ve yeni bir cihaz topluycam. anlatmak istediğim bu işler hemen bıkmak falan kaldırmaz çünkü beceremezsin :) bence sen sadece dronu kenara bırakırsın :D kanına işledi bir kere :)

yeni bir frame belirle hemen ;)

Semih bey sana güzel bir abilikte yapacağa benziyor %p
 
uygun fiyatlı esc önerisi

Bi kırım yaşadık kamerayada yansımış bare böyle kısa bi video yapayım gülelim az dedim :D dediklerinizde haklısınız ama ne bileyim içimde kalmasın nazayıda bi deneyim, gerçi sen ikisinide kullandın senin tavsiyen nedir bana abi :) ?

bu arada akşam dayanamadım eski framenin beyaz kollarını taktım, pes etmek yok :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


fpv den yana bende çok sıkıntı çekiyom, immersionrc 600mw tx var boscam rx ama çok kısa mesafede sinyal kopup kopup duruyo :( gearbestte puan vardı beleşe tarotun yaprak antenlerinden aldım ama onlarla durum daha kötü, aliexpressteki ucuz yaprak antenlerden alsam iş yapar mı acaba
 
uygun fiyatlı esc önerisi

ben kolaylık açısından naza derim. ama geliştirmeye yönelik ürün çeşitliliği upgrade vs açısından Apm iyidir. Hatta pixhawk falan baya ucuzlamıştı. büyük modellerde kullanılabilir ama APM yeter. benim için artık farketmiyor açıkçası :laugh: tadını çıkar işte hepsiyle uçarsın emin ol.