Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tebrikler Akan Bey Ip gibi bir uçuş olmuş. Yalnız bir şey merak ettim, bu ucus sırasında sizin pozisyonunuz ne ? Mesela sonralara doğrunun burnu bize bakacak şekilde heli kameranın önünde duruyor. Eğer siz kameranın hemen yanında iseniz, bu durumda heli nose-in pozisyon demektir ki, bu durumda 2 kat tebrikler
Bence artık açık alanda daire ve alan turu çalışma zamanı gelmiş. Ondan sonra da bir 450 ve 500 sınıfı geldi mi tamamdır bu iş
İlginize alakanıza teşekkür ederim. sağolun.Sayenizde forumdan aldığımız bilgilerle yavaş yavaş kendimizi geliştiriyoruz.Sonlara doğru olan nose-in pozisyonu doğrudur, ben kameranın yanında duruyorum.
İlginize alakanıza teşekkür ederim. sağolun.Sayenizde forumdan aldığımız bilgilerle yavaş yavaş kendimizi geliştiriyoruz.Sonlara doğru olan nose-in pozisyonu doğrudur, ben kameranın yanında duruyorum.