V977 Ve Spektrum DX7s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasirSyrk

Hhhh
Katılım
12 Tem 2015
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Yaş
24
Arkadaşlar Ben Daha Önce Hiç Rc Helikopter Kullanmadım Da v977 Alacağım Haliyle Birde İlerde Alacağım Modeller İçin De Şu Kumandayı Almayı Düşünüyorum Spektrum DX7s Bu Kumandayı V977 ye Bağlayabilirmiyim? :saygilar:
 
Bağlayamazsın Yasir, ama v977 de RTF (uçuşa hazır) gelir zaten. Yanii kendi kumandasıyla. Tabii sadece heli olarak da satışı vardı ama sen v977 düşünüyorsan kumandalı versiyonunu al.




Spektrum dx7s ise güzel kumandadır. İlk olarak iki yıl önce almıştım, sonra ara verdim elden çıkardım. Geçen yıl tekrar başladığımda yine dx7s aldım, dx9 a geçene kadar kullandım. Tabii teknoloji gelişiyor. Programlanabilir switchler, sesli ikazlar, diğer bazı ek özellikler derken yeni seri spektrumlar da çok iyi...

- alıcılı
- alıcısız
 
Gümrük sorun olacağını zannetmiyorum. Çok büyük bir kutu değil, çok yüksek de bi bedel yazmıyor üzerinde... Normalde yasal sınırın biraz üzerinde bir meblağ, ama banggood talep etmesen bile düşük gösteriyor. 20 dolarlık bişey alıyorsun, 7.18$ falan gösteriyorlar.

Muhtemelen takılmaz, ama garantisi yok. Gelme süresi bir ayı bulabilir, geçebilir de... Tabii iki üç haftada da gelebilir ama bayram seyran arada meşgul olursun bi şekilde.

İkinci bir sipariş geçip, 5 li lipolardan da alırsan bol bol uçarsın. Birkaç da ana dişli, kuyruk çubuğu, kablosu, motor yatağı, ana ve kuyruk palleri vs alırsan işine yarayabilir. Gerçi arada bol çeşit barındıran yedek ilanları da görüyorum, onlardan da faydalanabilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...