V9xx den v922 ye geçiş

Oguzhansumer19

Yeni Uye
Katılım
20 May 2017
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Yaş
30
merhabalar , öncelikte forumda yeniyim konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum affınıza sığınıyorum , soracağım sorunun cevaplarını genel nitelikte aldım fakat spesifik bir soru sormak istiyorum umarım cevap bulabilirim.
öncelikle ben daha 5 günlük bir rc helikopter kullanıcısıyım elimde v911 var malesef kırdım daha sonra hemen heycanla v911 pro aldım şuan evde çarpa çarpa da olsa hergün ufak ufak kullanıyorum.Sizlere danışmak istediğim konu şu çok bütçem yok v911 ve 911 pro gibi modellerle uğraşmalımıyım yoksa şuan v922 6 kanallı bir rc var 200 TL alma durumum var fiyatları bilmediğim için çok uygun geldi bana alsam heliyi bu aşamada heba edermiyim yoksa doğru zamanımı beklemeliyim teşekkürler herkeze iyi forumlar
 
v911 den v922 ye geçiş

:eek:kuyun:
 
v911 den v922 ye geçiş

ANLADIM LEVENT ABIBI AN ONCE 4 kanaldan kurtul 6 ile basla diyorsun :) bi videonuzda gordum abi v922 nin kumandasi simulator olarak kullaniliyormus zaten oyle devam edeyim .. peki 180 TL v922 icin sifir cihaz ucuzmu alayimmi abi poyasayi pek bilmiyorum da
 
v911 den v922 ye geçiş

Oğuzhan sümer' Alıntı:
Anladım Levent abi, bir an önce 4 kanaldan kurtul 6 kanal ile basla diyorsun. :) Bir videonuz da gördüm abi, v922'nin kumandası simulatör olarak kullanılıyormus, zaten öyle devam edeyim .. peki 180 TL v922 icin sıfır cihaz, ucuz mu alayım mı abi, piyasayı pek bilmiyorum da.

SIFIR kilometre v922 için 180TL. fiyat iyi değil çok iyi. Sıfır olduğuna eminsin değil mi? Zira bu helinin ÇİN de bile sıfırı yok, hatta satan bile yok muhtemelen.
 
v911 den v922 ye geçiş

levent abi letgodan buldum yasli bi abi bir kere kullanmaya calismis becerememis kutusyla fotograf atti herseyi jelatiniyle diruyor gelip bakabilirsin de dedi.hediye gelmis yurtdisindan calistirmis beceremeyince direk paketlemis.. anlstik adamla bakalim pazartesi gidip kontrol edecegim ama hic 6 kanal ucurmadim nasil kontrol edeceksem :thumbup:
 
v911 den v922 ye geçiş

V922 iyidir. Fakat sonuçta 6 kanal model, evde fln denemeyin. 9 1 1 gibi masum olmaz düşüşler, onun gibi dengede de surmayacaktır. :) Simulatör kesinlikle gerekli.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
v911 den v922 ye geçiş

Tamamdir tesekkur ederim yapabilecegim hatalardan biriydi bu :) suan yeni basladigim icin sizde takdir edersiniz asiri hevesliyim ama dikkatsiz ve sadece hevesle davranirsam kirip dokup bu hobiyi erken bitirecegimin farkindayim onun icin sayenizde kararimi verdim v922 alip once simulasyon calismasi daha sonrada yavas yavas kullanmaya basliyacagim insaAllah.Aklima takilan son soru su admin abilerden birisi anladigim kadariyla mikrocu peki 911 ruzgadsa hemen ucup gidiyor ucurmak cok zor .bu tum mikro modellerdemi gecerli 922 yi aldigimda disarda yine zorlanacaksam micronun mantigi nedir ?
 
V9xx den v922 ye geçiş

9 1 1 fırçalı motor ve gayet güçsüzdür. 922 çok çok daha güçlü bir modeldir. Çok rüzgar olmadığı sürece performansı sizi tatmin edecektir. Sadece micro modeller yaramaz çocuk gibidir sürekli sağa sola kaçma çabası içindedir. Yerinde tutmakta sizin işiniz oluyor tabi :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
V9xx den v922 ye geçiş

Tamam cok tesekkur ederim 2 gundur zaten forumda devamli okuyorim okadar kafam karisiyorki galiba yasayarak tecrube ederek ve adimadim ogrenmek en iyisi sayenizde yol haritami cizmis bulunmaktayim..
1.v922 veya 977 gibi bir mikro uygun fiyata alip kumandasinida simulatorde kullanip bir sure pilotaj gelistirmeye calismak.
2.daha sonrada teknik ve uygulama bilgimi artirip guzel bi kumanda alip devam etmek insaAllah

Herkeze hayirli geceler forum cok aktif herkez cok paylasimci cok tesekkurler herkeze
 
V9xx den v922 ye geçiş

herkese tekrar merhaba , forumda dolaştıça okudukça gözüm korkuyor hemde örenmeye çalışıyorum öğrendikçe fikrim değişiyor.An itibari ile simülasyon kumandası sipariş verdim üstadlarımızın büyüklerimizin önerilerine uyup önce sim çalışması yaparak başlıyorum şuan 6 kanal mikro heller çok pahalı sıfır almak için 1 ay para toparlıyacağım.Fakat aklımda bir kaç soru var tekrar ediyorum sorduğum sorular içerik itibari ile cevap verilmiş olabilir fakat forum içinde bulamamış olabilirim anlayışınıza sığınıyorum.
1.forumda yeni başlayanlar bölümünde beli epey teknik bilgi var ben bir 6 kanal mikro aldığımda teknik anlamda tamir vs hiçbir bilgim yok bunları devamlı öğrenme eğiliminde mi olmalıyım?
2.diğer sorum ise 6 kanallı uçurmaya başladığımda yaşayarak ve tecrübe edeceğim bilgilermi bunlar?

şuan elimde bir 6 kanal yok o yüzden bilgiler çok havada kalıyor bu endişelerim normalmi çok karmaşık geliyor herşey hepinize teşşekkür ederim