[Video]: 07.02.2016 Eskişehir Buluşması -Soğuuukkk-

[Video]: 07.02.2016 Eskişehir Buluşması -Soğuuukkk-

Emre hayırlı uğurlu olsun tekrardan Goblin 700, maşallah keyif veriyor. :bravo: :halay:

Videolardaki konuşmalardan izlerken bana bile bir üşüme geldi. :laugh: Haftasonu bizde ufaktan üşür gibi olduk ama sizdeki kadar soğuk olmadığı kesin. :)

Bu zor koşullara rağmen paylaşım için teşekkürler arkadaşlar, buluşmadan mahrum kalmamış olduk sayenizde. :RCKolik:

Bu yaza Eskişehir ekibi bomba gibi girecek belliki. Tic-toc'lar falan pilotajlarda yürüyor. :thumbup:
 
[Video]: 07.02.2016 Eskişehir Buluşması -Soğuuukkk-

Eskişehir ekibi artık goblin sesini aldı ya , bundan sonra hepsinde bir tane goblin götürürüz.
Emre öncelikle helikopter çok güzel. Maiden ın hayırlı olsun. Herşey yolunda gözüküyordu video da. Maşallah diyelim. Bundan sonra bolca aynı heli ile uçarak alışma sürecini hızlandırırsın.

Rasim yavaş yavaş üstündeki korkuyu atmıssın. Hareketler göz dolduruyor du. Tik tok lara fazla kafayı takma yaptıkça onlar oturur.

Herkeze kırımsız uçuşlar.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
[Video]: 07.02.2016 Eskişehir Buluşması -Soğuuukkk-

Maiden hayırlı olsun. Videoları izlemekten ben de çok keyif aldım.
Bazen uçarken birileri soruyor. Ne kadar yükseğe çokıyor bu heli diye. Artık arkadaşlar denemiş stratosfere kadar çıkar diyeceğim. ;D
 
[Video]: 07.02.2016 Eskişehir Buluşması -Soğuuukkk-

Teşekkürler arkadaşlar, gerçekten keyif veren bir heli Goblin.

Ama artık şunu rahatça söyleyebilirim ki, X7 ile G700 arasında uçuş olarak anlamlı bir fark yok. Aynı seviyede ekipmanla kullanıyorum ikisini de, X7 karbon kuyruk da ekledikten sonra zaten tipleri de birbirine benzedi, görünürlüğü, uçuşu, tepkileri falan aynı :) Goblinin kayışının geniş boom içinde daha da yükselen güzel bir sesi var, insana lan ne uçuyor havada dedirtiyor. X7 spiral dişlileri düz dişlilerle değiştirince biraz ses olarak değişti, ben yeniden spiral dişliye döneceğim gibi görünüyor. Bu iki heli arasında bir seçim yapmak ister mantıksal olarak, ister duygusal olarak pek kolay değil :)

Gobide dikkatimi çeken noktalardan biri, eğer stik pil kullanmıyorsanız pil değişimi biraz gıcık ediyor. Aynı şekilde aslında kocamanmış gibi görünen kanopi alt tarafta çok dar ve kanopi tutucuları tam bir fiyasko. Gobinin kanopi tutucularını rcbooya ile değiştirmek farz gibi görünüyor. Belki kullanımına alıştıkça daha rahat olabilir. Mesela X7'nin pil değişimi de ilk başlarda çok zor geliyordu, şimdi tek elim ve gözlerim bağlı yapabilirim :D

Dünkü uçuşta esc'nin programı biraz sorun çıkardı, kart ile ayar yapmak zorunda kaldım, ancak governor ayarını tutturamadım. Zaten videoda devrin tutmadığı yerler belli oluyor kuyruktan. Maiden uçuşu, soğuk, bir aylık pas falan derken biraz korkak ve kısa bir uçuş oldu dünkü, ama sim çalışmalarım hiç olmadığı kadar düzenli gidiyor, yeni sezona keyifli başlayacak gibiyiz :)
 
[Video]: 07.02.2016 Eskişehir Buluşması -Soğuuukkk-

paylaşım için teşekkürler arkadaşlar :saygilar:
yeni maiden hayırlı olsun abi kırımsız kullanmak ümidiyle:thumbup: Model çok güzel görünüyor, ince ayarlarla onu da istediğin kıvama getireceğine eminim %p
Uçuşlar iyi geldi Rasim buz gibi havada ;D
denemelerin güzel gittiğini söylemek isterim tic toc, half piro giriş... o soğukta parmaklar bunu yaptıysa bahara müjdeleyici haberler var demek :bravo:
 
[Video]: 07.02.2016 Eskişehir Buluşması -Soğuuukkk-

Emre abi hayırlı olsun. :thumbup: Kırımsız ve keyifli nice uçuşlar olsun.


Ayrıca paylaştığınız harika görseller için ellerinize sağlık. :thumbup: