[Video]: 13.02.2016 Eskişehir Buluşması -- Isınan havalar...
Arkadaşlar çok teşekkürler
Öncelikle multi merakı, phantom sevgisi falan denmiş onlara cevap vereyim kendi adıma

Helinin kendi içinde aşamaları var. İlk model, montaj ve ayar... İlk hover... İlk invert... 3d manevralara ilk girişler (halfpiro, hurricane, funnel vs.)... Bunların birinden diğerine geçiş yaparken süreç sancılı olabiliyor, takılmalar yerinde saymalar yaşanabiliyor. Bu dönemlerde bile heli "yeterince" heyecanlı, o geçişleri atlattıktan sonra müthiş bir "adrenalin" kaynağı

Büyük konuşmak gibi olmasın, 250 action fpvleri bilemiyorum ama hiçbir multi bu tadı veremez gibi duruyor. Arada bir tecrübe ediyoruz diğer dalları da (onroad, offroad, mikro arabalar...), (çeşitli quadlar), (mikro uçak)...
Arda, ünite ile ilgili bir iki ayar değiştirip öyle denemeye devam etmeyi düşünüyorum. Bu uçuş gününde paddle sim değişik değerlerde denedim, çok aşırı bir fark olmuyor yada ben hissedemiyorum. Ama tictoc için "Pitch Pump" ayarını bir bankta değiştirip öyle deneyeceğim bi dahakine... Onu da burda tekrar hatırlamış olalım; (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)
Vbar Neo düşünürsen, pişman olmazsın ince ayar konusunda

Sana rescue gerekmez zaten, indirimde 150 dolar civarına üniteyi alırsın, 30 dolara da pro sürüme yükseltirsin.
Bu arada ikinci mesaja bir video daha ekledim, sonlara doğru daha güzel olmuş... Buraya da ekleyeyim;
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol