[Video]: Aurora 9 ile Throttle Hold, Idle-up ayarlamak ve phoenix ile kullanmak

slowbend

Uye
Katılım
26 Şub 2013
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Yaş
45
Tekrar merhaba arkadaslar.

Simulator tanitimi ile basladigim Aurora videolarina idle-up ve throttle hold ayarlari ile devam ediyorum. Videoda goreceginiz uzere, aurora nin kullanimi oldukca rahat. Bir kez alisirsaniz, her ayari kendi basiniza da yapabilirsiniz.

Bu videoda dikkat edeceginiz noktalar,

1. Istediginiz switchleri atamakta ozgursunuz, Ancak, throttle hold icin 2 konumlu bir swith secmeniz mantikli olacaktir.Ben ornek olmasi acisindan o switchleri sectim.
2. Verdigim Throttle Hold degerleri tamamen video sirasinda uydurulmus degerlerdir. Siz forumlari okuyup, modelinize ve kendinize en uygun degerleri belirleyip ayarlayabilirsiniz. Onemli olan idle-up durumunda, o grafikteki cizginin bir V harfini andiracak sekilde olmasi.
3. Bu ayarlar phoenix e ozgu degildir. Bu videodan sonra, gercek modeller icin de nasil idle up ve throttle hold ayarlanacagini ogrenmis olacaksiniz. Tabii ki sadece kumanda ayarlari kismini)
4. Size gosterirken dusme sebebim, ucmayi degil gostermeyi hedeflememden, yoksa o sekilde dusmuyorum artik))


ONEMLI NOT: Videoda Flight Condition ayarlarken Hold u en basa koymustum. Arkadaslar, Holdun her durumda(idle-up, normal) calismasi icin en altta olmasi gerekiyor flight conditionda, siz ayarlarken buna dikkat edin. Yoksa idle-up da iken hold calismaz.


Umarim faydali olur, hepinize kirimsiz ucuslar)

Anlasilmayan yerleri mutlak sorun, aciklamaya calisirim)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
[Video]: Aurora 9 ile Throttle Hold, Idle-up ayarlamak ve phoenix ile kullanmak

Erman Eline sağlık :bravo:

Sayende Hitec kumandam olmasa da sanki varmış gibi hissediyorum. Elime aldığımda artık menuler hiç yabancı gelmeyecek ;) Hitec kullanıcıları ise yaşadı %p

Bu arada invert geçişler çok güzel :bravo:

Bunu da "Kumanda Indeks" konusuna link olarak ilave edelim :)

Kumanda ile ilgili Konu Indeksi
Simulator - Simulasyon Konu Indeksi
 
Eline sağlık Erman, çok güzel paylaşım teşekkürler. :bravo:
 
Erman kardeşim eline sağlık. Ayrıca çok teşekkür ederim. Sebebi de, yazılarında Türkçe yazım kurallarına dikkat ediyorsun. :bravo: Bunlar yazı ile iletişimin temelidir. Ama maalesef bazı arkadaşlarımız değil noktalama veya büyük harf, boşluk tuşuna basmaya bile üşeniyor neredeyse. Değil ne demek istediğini anlamak, okumak bile mümkün değil!...
 
Teşekkürler Erman Bey, 6 Optikten sonraki kumandam Aurora olacak...
 
Rica ederim arkadaşlar) Vakit buldukça Aurora'yı anlatmaya devam edeceğim. Elimde şu an update yapabilmek için kullanılan HP-22 arabirim yok. Sipariş ettim, geldiğinde, hem aurora'nın, hem vericisinin hem de alıcısının update'i nasıl yapılır, anlatacağım.
 
[Video]: Aurora 9 ile Throttle Hold, Idle-up ayarlamak ve phoenix ile kullanmak

Erman bey, HK da satılan Hitec in klon alıcıları hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanma fırsatınız oldu mu, özellikle mikro alıcı merak ediyorum...