yucel Uye Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 110 Tepkime puanı 1 9 Kas 2012 #1 Direk kırıma geçmek isterseniz 07:20'ye ilerleyebilirsiniz. İzleyebilirsinizde. Heli çok eziyet çekiyor. acı çeke çeke gitmiş. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Direk kırıma geçmek isterseniz 07:20'ye ilerleyebilirsiniz. İzleyebilirsinizde. Heli çok eziyet çekiyor. acı çeke çeke gitmiş. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
yucel Uye Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 110 Tepkime puanı 1 9 Kas 2012 #2 Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Adam şoka girmiş hold çekmek ya da motoru kapatmak aklına gelmiyor. :'(
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,685 Tepkime puanı 15,275 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 9 Kas 2012 #3 Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar, internet bu hatunlar girer bu videoları izler falan Ama neyseki benim son aldığım helide böyle bir problem yok, özel üretim kırılmaz. Yere çarptımı top gibi sekiyor dimi Yücel kardeşim benim
Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar, internet bu hatunlar girer bu videoları izler falan Ama neyseki benim son aldığım helide böyle bir problem yok, özel üretim kırılmaz. Yere çarptımı top gibi sekiyor dimi Yücel kardeşim benim
yucel Uye Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 110 Tepkime puanı 1 9 Kas 2012 #4 Ynt: Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Türker Akgün' Alıntı: Niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar, internet bu hatunlar girer bu videoları izler falan Ama neyseki benim son aldığım helide böyle bir problem yok, özel üretim kırılmaz. Yere çarptımı top gibi sekiyor dimi Yücel kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... Serin kardo. senin heliyi okuyup üfletecez. hiçbirşey olmaz inşallah..
Ynt: Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Türker Akgün' Alıntı: Niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar, internet bu hatunlar girer bu videoları izler falan Ama neyseki benim son aldığım helide böyle bir problem yok, özel üretim kırılmaz. Yere çarptımı top gibi sekiyor dimi Yücel kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... Serin kardo. senin heliyi okuyup üfletecez. hiçbirşey olmaz inşallah..
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,685 Tepkime puanı 15,275 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 9 Kas 2012 #5 Ynt: Ynt: Ynt: Video: Güzel bir Kırım. YUCEL' Alıntı: Türker Akgün' Alıntı: Niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar, internet bu hatunlar girer bu videoları izler falan Ama neyseki benim son aldığım helide böyle bir problem yok, özel üretim kırılmaz. Yere çarptımı top gibi sekiyor dimi Yücel kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... Serin kardo. senin heliyi okuyup üfletecez. hiçbirşey olmaz inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Modumuz cool o zoman
Ynt: Ynt: Ynt: Video: Güzel bir Kırım. YUCEL' Alıntı: Türker Akgün' Alıntı: Niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar, internet bu hatunlar girer bu videoları izler falan Ama neyseki benim son aldığım helide böyle bir problem yok, özel üretim kırılmaz. Yere çarptımı top gibi sekiyor dimi Yücel kardeşim benim Genişletmek için tıkla ... Serin kardo. senin heliyi okuyup üfletecez. hiçbirşey olmaz inşallah.. Genişletmek için tıkla ... Modumuz cool o zoman
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,693 Tepkime puanı 43,627 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 9 Kas 2012 #6 Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Yanındaki adam babası olsa gerek. Videonun 07:30 sn. "Gitti paracıklar" der gibi elleri ile başını bir tutusu var
Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Yanındaki adam babası olsa gerek. Videonun 07:30 sn. "Gitti paracıklar" der gibi elleri ile başını bir tutusu var
X Xenforo Komuk - Kocaeli Model Uçak Kulübü Katılım 27 Ara 2012 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Konum Ýzmir Web sitesi bilginforum.com 18 Ocak 2013 #7 Ynt: [Video]: Güzel bir Kırım. Tesekkürler
DenizGozLum Yeni Uye Katılım 18 Kas 2012 Mesajlar 24 Tepkime puanı 0 18 Ocak 2013 #8 Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Mehmet Kucuksari' Alıntı: Yanındaki adam babası olsa gerek. Videonun 07:30 sn. "Gitti paracıklar" der gibi elleri ile başını bir tutusu var Genişletmek için tıkla ... Adamin bir aglamadigi kaldi valla
Ynt: Video: Güzel bir Kırım. Mehmet Kucuksari' Alıntı: Yanındaki adam babası olsa gerek. Videonun 07:30 sn. "Gitti paracıklar" der gibi elleri ile başını bir tutusu var Genişletmek için tıkla ... Adamin bir aglamadigi kaldi valla
T Tolga Guest 18 Ocak 2013 #9 Ynt: [Video]: Güzel bir Kırım. Bunun bir versiyonu daha var Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ynt: [Video]: Güzel bir Kırım. Bunun bir versiyonu daha var Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,685 Tepkime puanı 15,275 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ocak 2013 #10 Ynt: [Video]: Güzel bir Kırım. Bu versiyonunu görmemiştim. İyiki kırılmış zaten model bişey benzemiyordu, insan hiç olmadı bi canopy falan takar. Bide rölantisi biraz yüksek sanki.
Ynt: [Video]: Güzel bir Kırım. Bu versiyonunu görmemiştim. İyiki kırılmış zaten model bişey benzemiyordu, insan hiç olmadı bi canopy falan takar. Bide rölantisi biraz yüksek sanki.
S soulfather Yeni Uye Katılım 21 Ara 2012 Mesajlar 40 Tepkime puanı 1 18 Ocak 2013 #11 Ynt: [Video]: Güzel bir Kırım. teşekkürler...
gencer007 Çalışkan Uye Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 264 Tepkime puanı 307 Yaş 53 Konum izmir 19 Ocak 2013 #12 Ynt: [Video]: Güzel bir Kırım. abi pervanede balans var alsaydı kırılmazdı
T tuncselim Uye Katılım 24 Şub 2013 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Yaş 52 Konum Kocaeli / Gebze 12 Mar 2013 #13 [Video]: Güzel bir Kırım. Çok şükür her ikiside çok can çekişti ama sonunda acıları bitti.