[Video]: Jet Mig 29 Scale

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,420
Tepkime puanı
43,398
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Ya arkadaşlar, birimiz şu JET motor işine girsin lutfen. ;D Anladığım kadarı ile bu motorlar şu ana kadar kullandıklarımızdan çoook farklı :laugh:

Bu sefer yangın tüpünü aktif olarak kullanıyorlar ;) 02:50 sn sonrasına dikkat.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ynt: [Video]: Jet Mig 29 Scale

Evet çok farklı olduğu şüphesiz. :laugh: Böyle birşey yapmak, çalıştırabilmek çok büyük bir keyif olsa gerek.
Ama fazla hızlı, pilotaj olarak RC model anlamında iniş kalkış haricinde pek keyif vereceğini sanmam. O kadar çabuk uzaklaşıp minicik oluyor ki uçuş değil kovalamaca sanki. :lollol:
Birgün denemek nasip olur inşallah.
 
Ynt: [Video]: Jet Mig 29 Scale

Ya arkadaşlar, birimiz şu JET motor işine girsin lutfen. ;D Anladığım kadarı ile bu motorlar şu ana kadar kullandıklarımızdan çoook farklı :laugh:

Valla arkadaşlar, bu jet işi beni aşar. Bunlar türbin motorlar ve en basitinden birkaç bin Euro'dan başlıyor. :( Ben bizim pırpırlardan memnunum. :D Yalnız bu elemanlar uçağı sanayide falan yaptırmışlar galiba, kaporta işçiliği pek iyi değil, yakın çekimlerde belli oluyor. Ayrıca motor da asetilen kaynağından devşirme gibi. Uçağın arkasından çıkan alev sanki kaynak şaloması...
 
Ynt: Ynt: [Video]: Jet Mig 29 Scale

Omer Erkan' Alıntı:
Yalnız bu elemanlar uçağı sanayide falan yaptırmışlar galiba, kaporta işçiliği pek iyi değil, yakın çekimlerde belli oluyor. Ayrıca motor da asetilen kaynağından devşirme gibi. Uçağın arkasından çıkan alev sanki kaynak şaloması...

Aynen katılıyorum Ömer Abi uçakta bi çakmalık durum var :laugh:

Ama helal olsun adamlara biz onuda yapamadık daha :embarras:
 
Ynt: [Video]: Jet Mig 29 Scale

Ömer abime bende katılıyorum, Türbin motorlarda en uygun fiyat yurtiçi 5000 TL bunun içeriğine model için kalıp, tasarım çalışması ve döküm maliyetinide koyarsanız en basit modelin takriben 14-15000 TL gibi olacağını düşünüyorum. Bu modeli yapmak zevkli olacakdır ancak uçurma işinden zevk alacağımı düşünmüyorum. Bide düşürdüğümüzde arkasından tutacağımız yası düşünürsek hiç başlamamak daha iyi.