yanakadam Hiç php ile dans ettiniz mi? Katılım 19 Haz 2013 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 Yaş 45 Web sitesi yanakadam.com 2 Tem 2013 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tuğra abi 1,5 uçuş ben 1 uçuş yaptım Ama çok çok güzel keyif veren bir uçuş ettim Çok hoşuma gitti bu sefer uçuşum çok Benim hatun okadar güzel uçtun ki çekerken izleyemiyorum diye çekmemiş o derece
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tuğra abi 1,5 uçuş ben 1 uçuş yaptım Ama çok çok güzel keyif veren bir uçuş ettim Çok hoşuma gitti bu sefer uçuşum çok Benim hatun okadar güzel uçtun ki çekerken izleyemiyorum diye çekmemiş o derece
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 2 Tem 2013 #2 [Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Can helal olsun, kasla goz arasi ucmussunuz, iste modelcilik bu Hava, bulutlat ve gunesin batisi harika. Senin de dedigin gibi Tugra abi de fena ucmamis Payalasim icin eline saglik Senin ucus videonu da bekliyoruz en kisa sure iceresinde bildigim kadari ile epey ilerlettin sen de
[Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Can helal olsun, kasla goz arasi ucmussunuz, iste modelcilik bu Hava, bulutlat ve gunesin batisi harika. Senin de dedigin gibi Tugra abi de fena ucmamis Payalasim icin eline saglik Senin ucus videonu da bekliyoruz en kisa sure iceresinde bildigim kadari ile epey ilerlettin sen de
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,800 Tepkime puanı 15,457 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 2 Tem 2013 #3 [Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Videoyu şimdi izleyebildim. Hava epey rüzgarlı olmasına rağmen çok güzel bir uçuş olmuş, tebrikler. Yine Tuğra Abi uçmadıysa tabi.
[Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Videoyu şimdi izleyebildim. Hava epey rüzgarlı olmasına rağmen çok güzel bir uçuş olmuş, tebrikler. Yine Tuğra Abi uçmadıysa tabi.
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 2 Tem 2013 #4 [Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Hakkaten bana da süprüz oldu bu buluşma.....Sizi gidi kaçak kesimciler siziiiiii......
[Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Hakkaten bana da süprüz oldu bu buluşma.....Sizi gidi kaçak kesimciler siziiiiii......
Hüseyin EFECAN Tecrübeli Uye Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 736 Tepkime puanı 530 Yaş 42 İlgi Alanı Heli 2 Tem 2013 #5 [Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Türker Akgün' Alıntı: Videoyu şimdi izleyebildim. Hava epey rüzgarlı olmasına rağmen çok güzel bir uçuş olmuş, tebrikler. Yine Tuğra Abi uçmadıysa tabi. Genişletmek için tıkla ... Bu videodaki Tuğra abinin ta kendisi
[Video]: Tuğra abiyle süprüz buluşma Türker Akgün' Alıntı: Videoyu şimdi izleyebildim. Hava epey rüzgarlı olmasına rağmen çok güzel bir uçuş olmuş, tebrikler. Yine Tuğra Abi uçmadıysa tabi. Genişletmek için tıkla ... Bu videodaki Tuğra abinin ta kendisi