[Video]: Türk Ailesindeki Güzel Gelişmeler

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,463
Tepkime puanı
43,430
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşar,

Geçen haftaki buluşmaya "Türk" ailesi baba Gökmen ve oğul Isa olarak geldiler :thumbup:. Her ne kadar Buluşmalar kısmında paylaşmış olsak da burada özel bir konu açayım dedim.

Türk ailesiyle ilk defa yaklaşık 3 hafta önce yapılan Arslanbey buluşması sırasında tanıştık. Bu buluşmaya yeni aldıkları WINGDRAGON ile gelmişlerdi. Belki bazı arkadaşlarımız hatırlarlar. Ilk uçuşları sırasında Wingdragon Invert olarak ucuruyorlardı ve biz de epey bir şaşırmış idik, acaba kontrol dışı mı yoksa bilerek mi yapıyorlar diye :rolleyes:

Neyse kendileri ile tanıştık, bildiklerimiz ve dikkat etmeleri gereken noktaları paylaştık, kumandaya EXPO verdik, uçakta küçük bazı ayarlamalar yaptık ve esas önemlisi en kısa süre içerisinde 3D EPP bir uçak yapmalarını ve forumdaki simulator dersleri ile beraber temel hareketleri çalışmalarını önerdik.

Sağolsunlar hem baba hem oğul bizleri can kulağı ile dinleyip teşekkür ettiler.

Aşağıda bu hafta EPP uçak ile yaptıkları çok güzel 2 uçuşu sizlerle paylaşalım dedik. :thumbup:

Gerçekten çok sakin, uçuşa ve yönlere hakim bir şekilde güzel bir uçuş gerçekleştirmişler.Kendilerini ve bu kadar süre içerisindeki gelişmelerini kutluyorum :bravo: :bravo:

NOT: ISA'nın Türker ile uçuş sırasında yaptığı röportaj çok hoş. Özellikle 01:25 sn sonrasına dikkat :D, özellikle Altan Beyciğim siz dikkat edin :laugh:

Arslanbey - Isa Türk -EPP Uçak- 24.03.13
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arslanbey - Gökmen Türk -EPP Uçak- 24.03.13
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol