Vxx Kuyruk Sorunu
Gökhan , 450 sınıf , 500 sınıf , 700 sınıf , aralarında uçuş fizik kuralları , ekipman ve donanım ayarları açısından hemen hemen hiç bir fark yok , sadece boyut ve maliyet farkı var.Mehmet Küçüksarı kardeşimiz ve Türker Akgün kardeşimizin , günlerce , bıkmadan usanmadan videoya çektikleri , temel 450 heli nasıl toplanır ve ayarlanır diye , yeni başlayanlar bölümünde birbirini takip eden onlarca konu indeksimiz var.Konuları sırası ile takip ederek oku , videoları izle , anlamadığın yerde bir daha izle , o kadar ayrıntılı ve açıklayıcı anlatılıyor ki , daha ömründe helikopter modeli görmemiş birisi bile , bu konuları okuyarak ve takip ederek rahatlıkla kendi helikopterini toplayıp ayarlayabilir.Al sana kaynak , bu forumdan daha detaylı ve düzenli kaynak , Türkçe olarak kesinlikle bulamazsın zaten.
500'ün mantık olarak 450'den hiçbir farkı yok , aksine biraz daha büyük olduğu için daha stabil ve uçurması 450'ye göre biraz daha rahat bir sınıftır.Büyüdükçe kolaylaşırlar , ama bir o kadar da ölümcül tehlike riskleri artar.Bu hobiyi yapmak istiyorsan , ekonomik durum olarak da eh , idare ederim diyorsan , bekleme , hemen simülatörünü kur , güvenlik konularımızı da lütfen dikkatle oku , ister mikro sınıfla , ister 500 ile pilotaj eğitimine başla ...Tavsiyem mikrodur , çünkü ben mikro sayesinde kırımsız ve masrafsız alan turları atıyorum şimdi , mikro olmasa en az 5 kırımım olurdu...Belki hobiyi bile bırakmıştım...Tercih ve uygulama sana kalmış....