Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu şekilde micro modellerde alıcı kontrol kartına entegre olduğu için sadece belli protokolleri destekler. Bu nedenle FUTABA ile haberleştirmeniz oldukça zor.
Bir ihtimal, mesela ektekine benzer ilave bir haberleşme modulunu kumandanıza takarak haberleşilebilinir, ama Futabanın elinizdeki modelinin modul girişi olmadığı için o da çalışmaz.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Son olarak ben olsam 4 kanal olarak V911, 6 kanal olarak da V922 alırdım. V922 ile ilgili en olumsuz yorum 3D kapasitesi ile ilgili. Ama zaten yeni başlayan olarak sizi etkileyen bir durum değil. Sizin bakmanız gereken dayanaklılık, fiyat / performans ve yedek parça kısımları
2 tane daha v911 aldım zaten.
değişik helilerde kullanmak istiyorum birazda tipleri hoşuma gitti.
bu arada dün trex 450 i biraz havalandırdım sağa sola yatması yok öne arkayada yapmıyor sanırım trimdi onları iyi ayarlamışım. ama kalkar kalkmaz simulasyondaki gibi
sola doğru hızlanıyor .yani yere paralel şekilde havalanmıyor.bu normal mi?
6 Kanal helilere ne kadar trim verirseniz verin, kalktıktan sonra bir yöne doğru mutlaka yatma eğilimi vardır. Bence normal
Bir de mümkün olduğunca model sayısını MIN tutun. İlk başlarda uçmaktan daha zevkli geliyor alma kısmı. Fakat unutmayın aldığınız her model, extra bir ilgi alaka gerektiriyor. Tepkileri de faklı olduğu için elinizin alışması da bir süreç gerektiriyor.
MIN model ile tam kapasite kullanmak en mantıklısı