walkera cp ve fp

baral76

Çalışkan Uye
Katılım
7 Şub 2013
Mesajlar
690
Tepkime puanı
332
Yaş
47
Konum
ankara
İlgi Alanı
Hepsi
bu 2 4 kanal ve 6 kanallı heli ler align t6 transmitterle uyum sorunu yaşar mı sizce?


 
Ynt: walkera cp ve fp

Evet yaşar maalesef :embarras:

Bu şekilde micro modellerde alıcı kontrol kartına entegre olduğu için sadece belli protokolleri destekler. Bu nedenle FUTABA ile haberleştirmeniz oldukça zor.

Bir ihtimal, mesela ektekine benzer ilave bir haberleşme modulunu kumandanıza takarak haberleşilebilinir, ama Futabanın elinizdeki modelinin modul girişi olmadığı için o da çalışmaz. :(

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Son olarak ben olsam 4 kanal olarak V911, 6 kanal olarak da V922 alırdım. V922 ile ilgili en olumsuz yorum 3D kapasitesi ile ilgili. Ama zaten yeni başlayan olarak sizi etkileyen bir durum değil. Sizin bakmanız gereken dayanaklılık, fiyat / performans ve yedek parça kısımları ;)
 
Ynt: walkera cp ve fp

2 tane daha v911 aldım zaten.
değişik helilerde kullanmak istiyorum birazda tipleri hoşuma gitti.
bu arada dün trex 450 i biraz havalandırdım sağa sola yatması yok öne arkayada yapmıyor sanırım trimdi onları iyi ayarlamışım. ama kalkar kalkmaz simulasyondaki gibi
sola doğru hızlanıyor .yani yere paralel şekilde havalanmıyor.bu normal mi?
 
Ynt: walkera cp ve fp

6 Kanal helilere ne kadar trim verirseniz verin, kalktıktan sonra bir yöne doğru mutlaka yatma eğilimi vardır. Bence normal ;)

Bir de mümkün olduğunca model sayısını MIN tutun. İlk başlarda uçmaktan daha zevkli geliyor alma kısmı. Fakat unutmayın aldığınız her model, extra bir ilgi alaka gerektiriyor. Tepkileri de faklı olduğu için elinizin alışması da bir süreç gerektiriyor.

MIN model ile tam kapasite kullanmak en mantıklısı
 
Ynt: walkera cp ve fp

evet haklısınız
o halde kapalı alan ve rüzgarsız havalarda v911 yeterli bana
trex 450 için eğitime devam.