Merhabalar,
Sonunda kumandamızda geldi ve ürünümüzü deneme şansı bulduk.
İlk gözlemlerim;
Toplarsak küçük ama kesinlikle yeni başlayan işi değil. Yeni başlayanların 1 dakikada pert edeceğine eminim. Evde çalışmak için almıştım ama evde çalışacak hale gelebilmek için çooook alışmak lazımdır. Minicik bir ekside 1 metre aşağı iniyor alet
Foto ve video ekliyorum. Uçuş pek güzel değil ilk dışarı uçuşu ve ilk inverti idi. Modeli tanımıyorum sonuçta ancak bukadar edebildim
Sonunda kumandamızda geldi ve ürünümüzü deneme şansı bulduk.
İlk gözlemlerim;
- Evin içerisinde uçurmak için çok profesyonel olmak gerekiyor. Neden derseniz inanılmaz ötesi çeviklikte bir alet.
- Yanında gelen 3 adet pil sayı olarak çok yeterli gibi geldi bana. 2 pili birden şarj eden bir şarj aleti ile geldiği için ufak dinlenmelerle sürekli uçuş yapılabilir
- Malzeme kalitesinde sıkıntı yok. CNC rotor inanılmaz havalı olmuş Ama sanki beni sert çarpma dağılırım ben diyor gibi. IDLE-UP açık iken 2 kere çaktım ama hiç sıkıntı olmadı
- Pillerden devam edecek olursak %90 idle up'da ikinci dakikadan sonra pilin yetmemeye başladığını hisseder gibi oldum ama tam tespit için tek başıma 4-5 pillik bir uçuş yapmalıyım
- Kumandası Devo 7e özellik olarak herşey herşey var kibar kullanımıda bahsedildiği gibi zor değil. 2 dakikada herşeyini ayarlabildim... Fiyatı bence pahalı...
- Havada bıraktığında çok güzel süzülebiliyor
- rc711 den almıştım çok hatta aşırı güzel, güvenli bir paketle geldi.
Toplarsak küçük ama kesinlikle yeni başlayan işi değil. Yeni başlayanların 1 dakikada pert edeceğine eminim. Evde çalışmak için almıştım ama evde çalışacak hale gelebilmek için çooook alışmak lazımdır. Minicik bir ekside 1 metre aşağı iniyor alet
Foto ve video ekliyorum. Uçuş pek güzel değil ilk dışarı uçuşu ve ilk inverti idi. Modeli tanımıyorum sonuçta ancak bukadar edebildim
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol