Whoop Lite Brushed FC (BAYANG) hakkında?

Recep YAVUZ

Yeni Uye
Katılım
8 Eki 2019
Mesajlar
14
Tepkime puanı
8
Yaş
40
Konum
Tekirdag
İlgi Alanı
Multikopter
Merhabalar. Arkadaşlar LDARC Kingkong 8x frame e motor vb. eksiklerimi tamamladım. Geçen gece ne yazık ki elimde Whoop Pro' yu muhtemelen 4.35v lihv kullandığım için 2-3 dk sonra yaktım.

Yeni maliyeti çok olmayan bir uçuş kontrol kartı arıyorum. Aşağıdaki ürünü inceledim. Ben deki de bunun sanıyorum OSD entegre olan versiyonuydu. Bazı sitelerde 4.35 desteklediği yazıyor. Ancak kartla ilgili asıl sorunum şu ki, alıcı konusu. Elimde FLYSKY FRSKY mini alıcıları var. Ama bu kart BAYANG prokolü kullanıyormuş sanırım. Bayang protokolünü araştırdım pek birşey bulamadım. Elimde Flysky i6s ve BETAFPV LiteRadio FRSKY destekleyen 2 kumanda var. Bunlardan birisi ile eşleştirsem yeter. Bu mümkün olabilir mi? Bu karta mini alıcı lehimlemem mümkün müdür acaba?


 
Kontrol Kartınız
Whoop Lite
Model Sınıfı
Whoop Quad
Motor, Pervane ve ESC
8520
Kumanda Alıcı ve Verici
fsa8s
Extra Ekipman
Ldard Kingkong 8x
Yaptığım birkaç araştırmada sanıyorum bunun programlaması için betaflight kullanılmıyor. Açıkcası bu forumda bu uçuş kontrolcüsünü bilen eskilerden tecrübeli üyeler vardır. Onlara erişmek ve daha detaylı bilgileri öğrenmek isterim. Bayang protokolü de sanırım birçok oyuncak da olan standart bir protokol. Flysky i6 da multiprotokol modül ile kullananlar varmış. Ancak ben de modül takmak için bir port yok. i6s olduğu için. Endonezya' da bir video ile 1s whoop videosu yayınlamış bir kişiden öğrendiğim kadarıyla harici alıcı lehimleyebiliyoruz ancak ona göre flash yapman gerekir diyor. Bu kart için flash dosyalarına nasıl erişeceğimi de araştıracağım. Sonrasında eğer yapabileceğime inanırsam satın alacağım.