Hatırlayacağınız üzere V922 3D performans sonuçlarını en son Mesut üstad ile test edip sizlerle paylaşmıştı. Genel sıkıntı Ters- Invert pozisyonda gaz verseniz bile heli düzde olduğu gibi havalanmıyordu.
Konuyu ya da daha doğrusu sorunu hatırlayalım
V922 ile Saha Uçuşlarımız , 3D performans ve Mesut Akın Testi :
Videonun 0 :24 san dikkat. Mesut üstad aynen şöyle diyor : "Full Eksi veriyorum havalanmıyor :-\"
O zamanlar ben durumu yaklaşık 170 uçuş yaptığı için ANA Motorun eskimesine vermiştim Yeni motor ile beraber yeni bir V922 daha sipariş ettim
Yeni V922, pilden önce geldi. Motor gelinceye kadar da yaklaşık 35 uçuş yaptım yeni V922 ile beraber Fakat çok ilginçtir, yeni V922 direkt ters uçuşlara başladım ve nerede ise düz ile aynı performansı gösterdi.
Yeni motorum geldi ve eski V922 hemen takıp, sahaya koştum Fakat o da ne Eski V922' e yeni motor takmama rağmen, Yeni V922'den daha kötü Invert uçuş performansı verdi :'(
O gün akşam Türker kardeşim çay içmeye geldi. Her iki V922 masaya koyduk ve durumu değerlendirmeye başladık. Veee birden ILK VERSIYON V922 INVERT UCUS Performans PROBLEMININ sebebini bulduk
İşte konu ile ilgili videomuz. Bu videoyu özellikle ILK v922 alıpta, Invert uçuşlarda problem yaşayan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler
V922 3D Uçuş Performans Problemi ve Çözüm Videosu
Bu da resimsel olarak ILK V922 açı durumlarını gösteren örnek bir resim
Konuyu ya da daha doğrusu sorunu hatırlayalım
V922 ile Saha Uçuşlarımız , 3D performans ve Mesut Akın Testi :
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Videonun 0 :24 san dikkat. Mesut üstad aynen şöyle diyor : "Full Eksi veriyorum havalanmıyor :-\"
O zamanlar ben durumu yaklaşık 170 uçuş yaptığı için ANA Motorun eskimesine vermiştim Yeni motor ile beraber yeni bir V922 daha sipariş ettim
Yeni V922, pilden önce geldi. Motor gelinceye kadar da yaklaşık 35 uçuş yaptım yeni V922 ile beraber Fakat çok ilginçtir, yeni V922 direkt ters uçuşlara başladım ve nerede ise düz ile aynı performansı gösterdi.
Yeni motorum geldi ve eski V922 hemen takıp, sahaya koştum Fakat o da ne Eski V922' e yeni motor takmama rağmen, Yeni V922'den daha kötü Invert uçuş performansı verdi :'(
O gün akşam Türker kardeşim çay içmeye geldi. Her iki V922 masaya koyduk ve durumu değerlendirmeye başladık. Veee birden ILK VERSIYON V922 INVERT UCUS Performans PROBLEMININ sebebini bulduk
İşte konu ile ilgili videomuz. Bu videoyu özellikle ILK v922 alıpta, Invert uçuşlarda problem yaşayan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler
V922 3D Uçuş Performans Problemi ve Çözüm Videosu
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu da resimsel olarak ILK V922 açı durumlarını gösteren örnek bir resim
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
Son düzenleme: