www.bilimselyuzme.com

Yeni başlıyorum

Merhaba, fotoblok ya da başka adları ile maket kartonu, foamboard olan malzeme ile yapabilirsiniz. Youtube'da bu malzeme ile yapılmış bir sürü kargo uçağı yapım videosu da mevcut. Yeni başladıysanız elektronik kısımları da mutlaka araştırmalısınız. "Pili büyük alayım daha uzun uçsun" gibi düz mantık düşüncelere asla girmemelisiniz. Araştırdıkça dediğimi anlayacaksınız. Keyifli hobiler

Merhaba, fotoblok ya da başka adları ile maket kartonu, foamboard olan malzeme ile yapabilirsiniz. Youtube'da bu malzeme ile yapılmış bir sürü kargo uçağı yapım videosu da mevcut. Yeni başladıysanız elektronik kısımları da mutlaka araştırmalısınız. "Pili büyük alayım daha uzun uçsun" gibi düz mantık düşüncelere asla girmemelisiniz. Araştırdıkça dediğimi anlayacaksınız. Keyifli hobiler
Elektronik malzemeleri olarak ne önerirsiniz

Merhaba rc kargo uçağı yapıcam bana malzeme önerirmisiniz
Bir şey yapmaya başlamadan önce biraz vakit ayırıp, şu konulara bakmanızı öneririm.

Bu arada sorduğunuz bu soru o kadar genel ve yüzeysel bir soru ki, ne cevap verilirse yanlış olur.

Mesela : "Ben motorlu araç almak istiyorum, ne önerirsiniz ?" gibi. Bütçeniz ne ? Beklentiniz ne ? .......

Elektronik malzemeleri olarak ne önerirsiniz
İki adet JetCat turboprop motor, Powerbox Competition, vericiye uygun SBUS alıcı, minimum 35kg digital servolar. On iki tane yeter sanırım. Electron'dan ER50 retract seti. İlk aklıma gelenler bunlar. Yeni başlayan projesi olarak ortalama ürünler yazdım.

• Beğen
Tepkiler: Murat KÖKEN
İki adet JetCat turboprop motor, Powerbox Competition, vericiye uygun SBUS alıcı, minimum 35kg digital servolar. On iki tane yeter sanırım. Electron'dan ER50 retract seti. İlk aklıma gelenler bunlar. Yeni başlayan projesi olarak ortalama ürünler yazdım.
Sümer hocam olmuşken thrust vectoring de olsun, titanyum nozzle ı da eksik etmeyelim lütfen %p @Sumer Yamaner

Son düzenleme: